Az igazi órát vegyem vagy a replikát?
60-70 ezerért lehet kapni Rolex replikákat Miyota automata szerkezettel, viszont az nem eredeti és félek, hogy elromlik, mivel garancia nincs rá.
A másik választás egy Roamer modell lenne kb. 120 ezer forintos áron, viszont az nem tetszik annyira, hiába egy márkás minőségi óra.
Nem tetszenek, ez a baj. Egyáltalán, még a 125 ezresek sem annyira, mint írtam is.
Gondoltam érthető...
IQ lvl 201.
Aha, tehát te ismered az összes ilyen árkategóriájú márkának az összes modelljét? :) És pont a Rolex formaterve tetszik, amely mellesleg eredeti márkajelzéssel bőven megtalálható ilyen árkategóriában. Seiko, Squale, Steinhart, Pagani meg 10 másik márka csinált már szinte ugyanolyan megjelenésű órákat. Én inkább olyat vennék akkor, ha ez a formaterv tetszene.
Ja hogy neked nem a formaterv miatt tetszik ezek szerint, hanem mert Rolex. Ezt akkor magaddal kéne megbeszélned, mert láthatóan önmagadnak is hazudsz, "nem tetszenek, ez a baj". Az ugyanolyan kinézetű Rolex bezzeg tetszik, mi? :)
A más, hasonló búvár órák egyáltalán nem olyanok, még ha hajaznak is nagyon a kimondott Submarinerre. A Steinhart a kivétel.
Valószínű nem veszek inkább semmilyet, gyűjtök még többet, és szétnézek a kicsit magasabb árkategóriában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!