Honnan tudom megállapítani egy roshe runbol hogy replika-e vagy nem?
Figyelt kérdés
Van köze ahhoz hogy a cipő fűzője sima fekete vagy fekete fehér2015. aug. 18. 22:37
1/5 anonim válasza:
nem azon mulik, letezik mindketto fele fuzos eredetiben. kep alapjan szinte lehetetlen megallapitani a kulonbseget. ha a kezedben van egy hamis es egy eredeti, akkor meg lehet mondani, de anelkul nagyon nehez. ha rendelni akarsz, akkor mindenkeppen az alacsony ar a legarulkodobb jel, ha magyar cegtol rendelsz. kulfoldon 70 dollartol lehet mar kapni roshe runt, ami jelentosen olcsobb mint itt, de ha 70 alatt jutnal hozza, akkor nagy valoszinuseggel hamisat veszel.
2/5 A kérdező kommentje:
14ert rendeltem az egyik ismerősömön keresztül és elvileg amerikaból hozzák
2015. aug. 18. 22:52
3/5 anonim válasza:
akkor lesz egy hamis roshe run-od :)
Amerikaban se kapod meg 70 dollar alatt, ami nagyjabol 20 ezer forintnak felel meg, ellenben az itten 28ert amiert lehet kapni itthon.
4/5 A kérdező kommentje:
Hat koszi a segitseget nekem akkor azt hazudtak eredeti
2015. aug. 19. 17:20
5/5 anonim válasza:
de amugy latszatra semmi kulonbseg nem lesz :) kutya se fogja eszrevenni, h ha hamisat hordasz. en is elgondolkodta rajta, h megerei-e 27ezerert az eredeti vagy vegyek-e inkabb egy hamisat...aztan vegul az eredeti mellett dontottem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!