Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, ahol az egyik fél otthonról dolgozik, a másik fél bejár: Hogyan szokott kinézni onnantól a hétköznap estétek, hogy a párotok hazaér? Mit szoktatok jellemzően csinálni?
Együtt eszünk, pihenünk, aztán vagy vásárolni megyünk, vagy sétálni. HO-ból jó néha kimozdulni. Vagy ha rottyon van egyikünk, akkor punnyadunk és filmezünk.
Szoktunk főzni, takarítani, de ezt nem kell minden nap. Megvan a rendszerünk.
Hétvégén egyik nap pakolunk, takarítunk, aztán punnyadás, másik nap kirándulunk, csavargunk.
A rokoni, baráti összejárás sosem tervezett. Előtte egy órával ideszól, aki jönni akar.
Egyszer volt egy ilyen esténk, hogy hazavonszoltam magam 10 órás munkanap után, és megkérdezte az otthoni, hogy mit lehet enni.
Akkor egy kicsit csalódtam.
19.30 körül szoktam hazaérni. Vacsizunk valamit (szendvics, rendelünk, vagy maradék házi kaja, este munka után már nem áll neki senki főzőcskezni), aztán mindenki nyomkodja a saját gépét. Közben megy a tv, meg beszélgetünk. Éjfél körül megyünk aludni.
Nem hangzik túl izginek, nem is az, de nekünk jó így, szeretünk nyugiban lenni.
Mi házimunkára nem sokat adunk munkanapokon, inkább szabadnapokon csináljuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!