Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kelendő férfiak, ti mennyire válogattok külsőben, milyen típusú nők nem jönnek be, milyeneknek nem adnátok esélyt?
80%-os valaszadasi arannyal persze, hogy no vagy...
Amugy meg a kerdesre valaszolva, mar nem keresek senkit, mert a korom miatt csak a 30+-os gyerekes anyukak maradnak, mint esely, azt meg thanks but no thanks :)
Egyedulletre rendezkedtem be :)
35F incel
Annyi, hogy ne legyen kövér, igénytelen, ápolatlan, bagós, bulis, piás. A tök átlag nők is tetszenek, még az sem baj, ha pár kg van rajta, arányosan. Sport fontos, mivel én is mozgok.
Nekem nagyon fontos, hogy szellemiségre, gondolkodásmódra, lelkületre, értékrendre hasonló legyen hozzám. Úgymond az agyába, lelkébe szeretek bele, ha e téren nincs egyezés, felőlem lehet bomba is, nagyon nem fog kelleni. Sőt, kifejezetten kerülöm az Instan, Facebookon, Tinderen és más közösségi oldalon aktív, exhibicionista nőket. Inkább a pulcsis, szemüveges, fogszabis bölcsészek jönnek be, ha érted a párhuzamot. Az a lényeg, hogy milyen ember, most, hogy a mosolya, tekintete, hanglejtése, mozdulatai, gesztusai, mimikája, megjelenési stílusa, akármi bejön, az már csak hab a tortán. F
Nálam rosszabb nincs.
1-2 kizáró tényező van, de ezeknél is elismerem, hogy igazából nincs rendes "oka", simán csak nem bírom az alábbiakat
- szürke szemek
- rövid göndör "gyapjas" haj
- öregasszony-frizura
- felpeckelt orr
stb.
De elég nagy baj megfelelő jellemet találni, eddig sikerült talán hármat 28 év alatt, persze náluk se lett volna semmi esélyem, de hát...
Ez jól jelzi az irányt. "Ezt beszoptam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!