Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki a vékony nőkhöz vonzódik de lejjebb adta az igényeit mert nem volt kelendő a nőknél így kövérrel jött össze és így is boldog lett?
Valamiért nem kellek a vékony nőknek, igen fejlesztettem magam, sportos vagyok, igényes ruha de nagyon csúnya az arcom meg nagyon alacsony vagyok, talán ezért nem akarnak a nők.
Vékony nők vonzanak de így csak kövér barátnőm volt és vékonyra vágytam közben? Van értelme így, nagyon felszínes lennék?
Igen, felszínes.
Én sok vékony férfinek tetszem, viszont nekem ők nem, ezért eggyel sem jöttem össze, kivártam mindig a megfelelőt.
N.
De nektek nőknek könnyebb, mert számotokra az ismerkedés olyan mint a villamos, ha sikerül elérni, akkor csak vártok öt percet és jön a következő. De nekünk nem alfahím pasiknak az ismerkedés olyan mint a hajótöröttség, várunk egy hajót, de helyette csak délibábokat látunk.
Mikor írtam a kommentem, már tudtam, hogy ez lesz a reakció, hogy könnyű nekem, mert nő vagyok.
Nem-nem voltam a férfiak kereszttűzében soha sem, nem nézek ki rosszul, de mindig szerényen viselkedtem.
Egyszerűen én nem tudok olyannal lefeküdni, akihez nem vonzódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!