Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony, nem férfias pasik akik nem jönnek be a nőknek, miért küzdenek annyira, hogy társat találjanak, ha tudják, hogy nem vonzók? Miért nem próbálnak változtatni magukon?
Mert hiába változtatok magamon, a helyzet nem változik semmit sosem (pl hiába gyúrtam ki magam, ez nem változtatott semmit).
Aki nem vonzó az küzdhet amennyit akar, nem lesz vonzó.
"Aki nem vonzó az küzdhet amennyit akar, nem lesz vonzó."
Hiába vagy izmos, ha a személyiséged nem vonzó! Szerinted csak a külső megjelenésen lehet változtatni? A személyiségedet nem tudod fejleszteni?
Erről szól a kérdésem egyébként.
És a dagadt hapsik miért top model lányt akarnak?
A vékony pasikkal semmi gond nincs!
24/n
Te írtál a kérdésedben vékony pasikról, csak arra reagáltam.
De ha a személyiségről beszélünk, ott még egy csomó olyan dolog van ami nem megváltoztatható, hanem alap sajátosságunk, amolyan csontváza a jellemünknek. És ha valakinek ez a csontváza nem szimpatikus a nőknek, akkor megette a fene az egészet. Pl én nyugodt békés ember vagyok, de a nők a dominánskodó kakaskodó pasikat kedvelik, én pedig hiába akarnék így viselkedni, az csak színészkedés lenne, így pedig marad az, hogy "gyáva teszetusza" vagyok a nők szemében. De egy csomó más hasonló dolgot is sorolhatnék. Pl a nők gyűlölik ha valaki racionálisan ész-alapon cáfolja meg a dolgokat, mert ők jobban preferálják logikát mellőző érzelmi-alapú hisztizéseket (tisztelet a kivételnek). Pl a 6-os is ugyanazt a baromságot bemásolja az összes válaszom alá (függetlenül, hogy racionális vitába még egyszer sem állt ki ellenem, mert ahhoz túl gyáva, de odaböföfni mindenhová viszont tud).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!