Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vékony, nem férfias pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony, nem férfias pasik akik nem jönnek be a nőknek, miért küzdenek annyira, hogy társat találjanak, ha tudják, hogy nem vonzók? Miért nem próbálnak változtatni magukon?

Figyelt kérdés
2019. nov. 22. 12:49
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

"Pl én nyugodt békés ember vagyok, de a nők a dominánskodó kakaskodó pasikat kedvelik"

Aswad05, te nem nyugodt békés ember vagy, hanem egy mindenkit általánosító, nőgyűlölő idegroncs.

2019. nov. 22. 13:34
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Nem gyűlölöm én senkit sem. Ezeket mindig csak ti magyarázzátok belém állandóan, meet könnyebb nektek betennetek engem a nőgyűlölő kövér szűz incelek mellé mint megértenetek mit is akarok mondani. Ezen az oldalon hiába akartam bármit is elmagyarázni mi miért van, a többségben mégcsak a szándék sem volt meg ahhoz hogy elgondolkodjanak azon amit írtam.
2019. nov. 22. 13:49
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
#12, hát persze, drágaság, mindenki szembe jön veled az autópályán, és te vagy a helikopter. És ezek után még mindig nem esik le, hogy miért nem piszkálnak téged meg bottal sem a nők. Nincs több kérdésem.
2019. nov. 22. 13:51
 14/21 anonim ***** válasza:
24%
Aswad05 Az én párom nyugodt békés ember, nagyon racionális, és ésszel érvel. Nem magas, és nem szépfiú, kigyúrva sincsen. Mégis a legférfiasabb férfi, akivel valaha is találkoztam egész egyszerűen határozott, és magabiztos. Nem kellene általánosítanod, vannak rossz tapasztalataid, ezt értjük, de színes a világ!
2019. nov. 22. 14:00
 15/21 anonim ***** válasza:
41%

Nem értem. Kérlek magyarázd el miért, világosíts fel. Mert eddig még semmit konkrétumot nem írtál, csak személyeskedtél és az argumentum ad hominemet nyomtad ezerrel.

2019. nov. 22. 14:03
 16/21 anonim ***** válasza:
60%

#15: parancsolj:

[link]

2019. nov. 22. 14:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Múltkor egy csaj azt mondta, hogy nála az elsődleges szempont az, hogy vékony lába legyen a fiúnak és jó cipője. Tessék, léteznek olyan lányok akiknek ez tetszik.
2019. nov. 22. 14:25
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

Igazából ujjonganék ha minden nő így állna hozzá. Ha nem kevernék össze a kakaskodást és f**zveregetést a valóbani határozottsággal és magas önbizalommal.

Még mindig nem értem. Ezt a pszichológiai fogalmat ismertem évek óta. Attól, hogy be copy-paste-oztál találomra egy cikket a wikipédiáról amit elsőnek kidobott a google még nem magyaráztál el semmit.

Tulajdonképpen mi a is a bajod?

Emlékeztetsz az M1 hírműsoraira. Muzulmánoznak éjjel-nappal de nem derül ki konkrétan mi is a bajuk, illetve ha valaki érvek alapján vitába akar keveredni velük, akkor be sem hívják a stúdióba és nem is reagálnak semmit az érveire.

2019. nov. 22. 15:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hormonhiany miatt nem tud építeni izmot,kevés a tesztoszteron,vagy arginin kéne neki,főleg amelyik hamar őszül.
2019. nov. 22. 17:24
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

#18:

"Még mindig nem értem."

Az már legyen a te bajod.

2019. nov. 22. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!