Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony, nem férfias pasik akik nem jönnek be a nőknek, miért küzdenek annyira, hogy társat találjanak, ha tudják, hogy nem vonzók? Miért nem próbálnak változtatni magukon?
"Pl én nyugodt békés ember vagyok, de a nők a dominánskodó kakaskodó pasikat kedvelik"
Aswad05, te nem nyugodt békés ember vagy, hanem egy mindenkit általánosító, nőgyűlölő idegroncs.
Nem értem. Kérlek magyarázd el miért, világosíts fel. Mert eddig még semmit konkrétumot nem írtál, csak személyeskedtél és az argumentum ad hominemet nyomtad ezerrel.
Igazából ujjonganék ha minden nő így állna hozzá. Ha nem kevernék össze a kakaskodást és f**zveregetést a valóbani határozottsággal és magas önbizalommal.
Még mindig nem értem. Ezt a pszichológiai fogalmat ismertem évek óta. Attól, hogy be copy-paste-oztál találomra egy cikket a wikipédiáról amit elsőnek kidobott a google még nem magyaráztál el semmit.
Tulajdonképpen mi a is a bajod?
Emlékeztetsz az M1 hírműsoraira. Muzulmánoznak éjjel-nappal de nem derül ki konkrétan mi is a bajuk, illetve ha valaki érvek alapján vitába akar keveredni velük, akkor be sem hívják a stúdióba és nem is reagálnak semmit az érveire.
#18:
"Még mindig nem értem."
Az már legyen a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!