Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kelendő egy ilyen férfi és egy ugyanilyen nő?
Átlagos külső gondolom: Nem túlsúlyos, arcra nem is csúnya, de azért modell sem lehetne, rendben van.
Nő: A férfiak egy jelentős tömege elfogadná barátnőnek külső és belső alapján is.
Férfi: Nem tetszik a legeslegtöbb nőnek, de személyiségre sem, mert ezek egy férfiban nem vonzó tulajdonságok a nőknek, hogy visszafogott, kedves, stb.
Van annyi önkritikám és mások visszajelzései alapján kijelenthetem, hogy: átlagos külső, kedves, szolid, hóbortos, (nem*) visszafogott, figyelmes, empatikus
MBTI és a kognitív funkciókat vizsgáló tesztek szerint ENFP-nek definiálnak. 😜
*Azért csillagoztam meg, mert ez határeset. Alapvető viselkedési normákat tekintve stimmel a jelző, viszont a közeli ismerősök/szeretteim társaságában már nem annyira. :D Elég erősen projektálom kifelé az érzéseimet.:D
Három helyen van fent a profilom és azért szoktam kapni like-ot meg 1-1 match is néha befigyel az ablakon. Szóval nem reménytelen az ügy. 😊
(Nehezitő tényező, hogy nem Bp.)
40F
Olyan kérdés ez, mintha azt kérdezted volna, hogy a kalapács mennyire kelendő a munkákhoz?
Hát, egy órás műszerésznek nem. A péknek sem. A kovácsnak, a kőművesnek igen.
Szerinted létezik olyan ember, aki 100%-osan mindenkinek bejönne mint társ? Miért is kellene mindenkinek tetszenünk. Főleg a mai világunkban a csomagolás adja el az árút az első körben. Ha külsőre nem jön be a másik, akkor más nagy eséllyel reménytelen. A belső tulajdonságokat nézve sincs Jolly Joker. Kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!