Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kb 1 hónapja szakítottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 1 hónapja szakítottam a barátommal és azóta nem nagyon "történt" semmi különös pasi ügyben. De szeretnék már 1 pasit csak hol ismerkedjek és milyenekkel?

Figyelt kérdés
szeretnék már 1 nagyon jó és hosszú kapcsolatot, úgyhogy lehetőleg valami olyan fiút akarok keresni akit nagyon fogok szeretni és ő is engem(ja és 14 éves vagyok)
2008. dec. 27. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ráérsz még hova ez a rohanás? :) Sajna a mai világban már sosem tudni, hogy az akivel összejössz életed szerelme lesz vagy két hónap múlva már nem is lesz olyan érdekes. Ne görcsölj rajta, ha nyitott szemmel jársz, egyszer majdcsak az öledbe pottyan valaki :)
2008. dec. 27. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Majd ha 35 éves leszel,ráérsz ilyen görcsösen keresni a tökéletes szerelmet...

De amúgy is...majd véletlenül fogsz belebotlani...nálam is így volt.:)

2008. dec. 27. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:

és 15 fiú vok és hát nekem 2 hónapja lett vége egy 1 éves kapcsolatnak. Szerintem a kulcs hogy ne keress majd lesz valaki. Bár ha ismerkedsz akkor ne az ország másik végén és személyesen jobb. Nekem sincs senkim pedig szeretnék :S

De hát nem tudok mit csinálni. (sajnos) Várom a nagy őt :D

2008. dec. 27. 21:53
 4/7 A kérdező kommentje:

szia te 15 éves fiú:D

am te fehérvár közelében laksz?xD

2008. dec. 31. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne keress, hanem találj.;)

Nézz körül a környezetedben, biztos vannak helyes, jófej pasik.

Most velem is ez a helyzet. Én 2-3 hónapja dobtam a pasimat, mert nem szerettem, és már nagyon szeretnék egy új fiút, és vannak is, akik bejönnek, de valahogy nem akar összejönni.:S

2009. febr. 19. 15:36
 6/7 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló!velem is pont ugyanez van!

vannak a közelbe olyan fiúk akik tetszenek meg minden de vhogy nem jön össze

2009. febr. 19. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:

1. raersz még :))) 20 utan is van élet

2. ne keress, majd rad talalnak. Nem szabad eroltetni, de lehet a sorsnak segiteni, pl. nyitott szemmel jarni, eljarni moziba, bulizni

3. onismeret, tarsismeret melyitese sokat segit. olvass, lass vilagot, gondolkodj, mibe vagsz bele. kerdezz szuloket, hogy naluk hogy volt a te korodban

2016. aug. 20. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!