Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 1 hónapja szakítottam a barátommal és azóta nem nagyon "történt" semmi különös pasi ügyben. De szeretnék már 1 pasit csak hol ismerkedjek és milyenekkel?
Majd ha 35 éves leszel,ráérsz ilyen görcsösen keresni a tökéletes szerelmet...
De amúgy is...majd véletlenül fogsz belebotlani...nálam is így volt.:)
és 15 fiú vok és hát nekem 2 hónapja lett vége egy 1 éves kapcsolatnak. Szerintem a kulcs hogy ne keress majd lesz valaki. Bár ha ismerkedsz akkor ne az ország másik végén és személyesen jobb. Nekem sincs senkim pedig szeretnék :S
De hát nem tudok mit csinálni. (sajnos) Várom a nagy őt :D
szia te 15 éves fiú:D
am te fehérvár közelében laksz?xD
Ne keress, hanem találj.;)
Nézz körül a környezetedben, biztos vannak helyes, jófej pasik.
Most velem is ez a helyzet. Én 2-3 hónapja dobtam a pasimat, mert nem szerettem, és már nagyon szeretnék egy új fiút, és vannak is, akik bejönnek, de valahogy nem akar összejönni.:S
utolsó válaszoló!velem is pont ugyanez van!
vannak a közelbe olyan fiúk akik tetszenek meg minden de vhogy nem jön össze
1. raersz még :))) 20 utan is van élet
2. ne keress, majd rad talalnak. Nem szabad eroltetni, de lehet a sorsnak segiteni, pl. nyitott szemmel jarni, eljarni moziba, bulizni
3. onismeret, tarsismeret melyitese sokat segit. olvass, lass vilagot, gondolkodj, mibe vagsz bele. kerdezz szuloket, hogy naluk hogy volt a te korodban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!