Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek? Jó lenne már egy pasi, de hogyan?
Hamarosan 17 leszek és még nem volt egy pasim sem.Elég kellemetlen és kezd elegem lenni a szingliségből.A legnagyobb bajom az, hogy túlságosan szégyenlős vagyok és nagyon nehezen ismerkedek.Nem vagyok az a típus,aki szeret a középpontban lenni és keveset beszélek.Sokszor csak nem tudok mit mondani egy bizonyos témában,s inkább hallgatok.
Hogyan lehetnék merészebb és hogyan ismerkedjek könnyebben?Ha iszom egy kicsit,máris merészebb vagyok...de nem szeretnék alkoholista lenni:).Mit tegyek,hogy ne érezzem magam kényelmetlenül,ha beszélnem kell(főleg srácokkal vagy srácok előtt)?És hogyan hódítsak meg egy pasit?Volt már 2 olyan eset,ha úszok az árral,lett volna pasim...de nekem nem jöttek be.A többi esetben pedig én nem jöttem be a kiszemeltemnek.Utoljára meg egy táborban lettem szerelmes,és tetszettem is a fiúnak,de nem lett semmi,mert későn eszméltem és túl messze lakunk egymástól amúgy is.
Szerintem a szingliségemhez közrejátszik egy kicsit az alakom is,mert nem vagyok épp modellalkat,de azért kövér sem vagyok...egy pici úszógumim van és nagyok a melleim.De az utóbbi 2 évben sokat fogytam.
Előre is köszi!
Én is ilyen vagyok, csak épp fiú, és nekem is nehézkesen megy-legalábbis eleinte- a lányokkal való közvetlenebb beszélgetés. Ezért sem volt még barátnőm. A szégyenlős lányok pedig a legaranyosabbak ;) Egyébként számokban kifejezve mit takar a nem épp modellalkat?
21/f
válaszra nem tudom.
diskoba ne próbálkozz az nem jó hely.
osztálytársnőm is kövér meg sárgadinnyecsöcsei vannak de annyi palija volt már... :D
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!