Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek azok a pasik, akikkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek azok a pasik, akikkel soha nem jönnétek össze?

Figyelt kérdés
Írjatok jellemrajzot.
2022. júl. 9. 01:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10%
#10 Unalmas = őszinte, hűséges, megbízható.
2022. júl. 9. 11:51
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
#6 Szeretnél házasodni, de gyereket nem akarsz? XD Te se leszel a férfiak kedvence, ebben biztos lehetsz. Te is csak magadat szereted.
2022. júl. 9. 13:55
 13/30 anonim ***** válasza:
28%
#9 A kisfarkút kihagytad.
2022. júl. 9. 13:57
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

12. El vagy tàjolva kedves. Általànosságban válaszoltam a kérdésre, hogy kivel nem kezdtem/ nem kezdenék soha.

Egyébként 10+ éve házas vagyok, 12 éves kapcsolatban. Nem akarok a férfiAK kedvence lenni, 1 férfié vagyok, bőven elég.:)

Miért ne lehetnék házas attól, hogy nem akarok gyereket? Semmilyen törvény nem tiltja, nem csak az a pár lehet férj és feleség akik szaporodnak. A gyerekvállalás opcionális, ha nem tudnád, és nem függ a gyerekvállalástól.

2022. júl. 9. 14:13
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
#14 Oké, megadom, ebben igazad van. De miért is nem jönnél össze olyan férfival aki nem akar házasodni? Az sem kötelező. Miért akkora baj neked ha úgy szeretne a társad lenni hogy nem akar aláírni egy papírt?
2022. júl. 9. 14:21
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

15. Minek jöttem volna össze olyannal aki nem akar házasodni, ha én akartam?

Nem kötelező házasodni sem. De Nekem fontos volt, hogy ha megtalálom életem szerelmét akkor ne ragadjunk le egy pasim csajom kapcsolatban, hanem egymás hozzátartozói, férj és feleség legyünk törvényesen is. És most is fontos.

Számomra a házasság nem csak egy darab papír, (ha nem lenne egyértelmű) csak mert már ez a divat, hogy ledegradálják sokan. Ennyi erővel az anyakönyvi kivonat se kell, vagy a pénz, mert az is "csak" papír.

Számomra a házasságkötés, az hogy megesküdtünk a szűk család és barátok előtt, fontos.

Nekem egy stabil, jó és boldog kapcsolat legmagasabb szintje, megkoronázása a szerelmünknek az, hogy összekötöttük az életünket hivatalosan is, és aki nem így gondolkodik a házasságról, az nem lehet az én társam, mert nem illünk össze. Én nem akartam egy szimpla barátnő lenni egész életemben, ennyi.

2022. júl. 9. 14:37
 17/30 anonim ***** válasza:
26%
#16 Nem értek veled egyet. Vannak házasok akik csalják egymást rendszeresen, vagy elválnak elég korán. Szóval zz nem jelent semmit. A gyerekvállalás nagyobb áldás mint a házasság. Én soha nem fogok házasodni.
2022. júl. 9. 14:42
 18/30 anonim ***** válasza:
12%
Ez csak duma. A nők azért akarnak házasodni, hogy az alkalmas pillanatban elváljanak, és megszerezzék a férfi vagyonának felét.
2022. júl. 9. 14:58
 19/30 anonim ***** válasza:
77%

17. Nekem aztán mindegy, hogy egyet értesz e vagy sem. Ez az én véleményem.

Én meg veled nem értek egyet. Egyrészt azok is csalhatják egymást akik csak együtt élnek, a hűtlenség jellemhiba, és egy döntés.

Semmi köze a házassághoz.

Másrészt áldás a gyerek? Max neked, meg annak aki vágyik rá. Másoknak meg nem feltétlenül

Szerintem meg a gyerek csak teher egy kapcsolatban, és úgy általában az életben.

Állandó stressz forrása, anyagi teher, folyton aggódni kell érte, a kapcsolat mindenképp háttérbe szorul miatta ( aki ezt tagadja az vagy leszarja a gyerekét- és akkor minek csinálta? vagy szimplán álszent képmutató és hazudik), kevesebb idő jut egymásra, sok szervezést igényel ha egy pár kettesben szeretne lenni hogy jó maradjon a kapcsolatuk- és ha nincs aki vigyázzon a gyerekre ugrik a program, akár többször is. Arról nem beszèlve hogy a gyerekek baromi fárasztóak, rengeteg türelem, energia és kötél idegek kellenek hozzájuk, ami nem mindenkinek van. + Gyerekekkel olyan életmódot kellene folytatni amire én egyáltalán nem vágyom.

+ Nem vágyom Szaros pelenkákra, lehányt ruhákra, nonstop sírásra évekig, kialvatlanságra, dackorszakra, hisztikre, lázadó kamaszkorra stb stb.

Kell a fenènek ez a kínszenvedés. Aki önként vállalja, szíve joga, sok boldogságot, de mi soha nem fogunk gyereket vállalni, mert nem vágyunk rá, és erre az életre sem, + nem látunk benne semmi pozitívat.

És azt gondolom az se véletlen, hogy közel s távol a környezetünkben rengeteg addig stabil 6-8-10 éves kapcsolat a gyerekvállalás után ment tönkre pillanatok alatt. Már az is ritka ha még együtt vannak mire a gyerek ovuba, suliba megy.

Az vállal gyereket aki csak szeretne, de azok biztosan nem mi vagyunk. Mi nyugalomban, szabadon és boldogan szeretnénk élni, és egy gyerek ezt teljesen felborítaná.

Szóval nézőpont kérdése, van akinek áldás, és van akinek átok a gyerek. Nem mindenkinek való.

2022. júl. 9. 15:59
 20/30 anonim ***** válasza:
68%

#19 Megértelek, de ezzel a mentalitással kihalna az emberiség. Te is voltál pelenkás gyerek, szóval te is egy nyűg voltál egyszer ahogy mindenki. Senkinek nem esne jól ha a szülei azt mondanák hogy semmi pozitívat nem hoztak az életükbe.

Én inkább szenvedek egy vagy két gyerekkel évekig minthogy a barátnőm szétlovagolja az agyam minden nap amíg bele nem őszülök egyszer, és el nem visz a mentő az infartustól.

2022. júl. 9. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!