Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Smucig palik, ti tulajdonképpe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smucig palik, ti tulajdonképpen mit gondoltok, miről szól a randizás?

Figyelt kérdés
:D
2022. júl. 5. 07:10
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

OK, semmi gond. Örülök, hogy tisztáztuk.

30

és te mindenkivel össze is jössz első randi után? én általában ki szoktam fizetni az első randis fogyasztásaimat, ha tudom, hogy nem lesz második (és ez a leggyakoribb). Viszont itt nem első randi volt, és az összeg is bagatell volt.

"de legalább elmondtad neki, hogy miért?"

Írd le, hogy te hogyan közölted volna ezt, akkor megmondom hogy igen vagy sem.Nem szeretném itt a kelleténél jobban fetárni a részleteket.

2022. júl. 5. 12:04
 32/50 anonim ***** válasza:
31%

Nem szoktam összejönni mindenkivel első randi után, nem is értem a kérdést. Amúgy egyáltalán nem nagy dolog első randin kifizetni egy kávét, szóval nálam ez ilyen gesztus értékű, kb. mintha a pasi kinyitná előttem az ajtót.

Már amúgy túl vagyok a randizós időszakon, férjnél vagyok (mindig nagyvonalú volt, már az első randitól kezdve).

Nem tudom, hogy mondanám meg egyébként a pasinak, de valami módon biztosan.

N/27

2022. júl. 5. 12:12
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem a 30. vagyok, de én is már csak azért is közölném.

Tudja csak, hogy milyen kínos ez.

Habár azt írod nem első randi volt. Az előzőeken fizetett?

2022. júl. 5. 12:12
 34/50 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy gesztus értékű. Nálam az egy rang, ha meghívhat valaki. Egyébként nem is szeretek beülni helyekre, de most a program végén adta magát.

33

Tőled is kérdezem, hogy pontosan hogy, milyen szavakkal közölted volna? És mikor. :)

2022. júl. 5. 12:31
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, hogy rákérdezett, hogy miért nincs újabb randi. Akkor megmondtam volna neki, hogy rosszul esett, hogy nem szánta rám azt az 500 forintot, mintha nem érnék annyit. És hozzátenném, hogy nem az 500 forintról van szó, hanem a gesztusról.

Habár eléggé csak fél információkat osztasz meg. Az előző randikon fizetett? Vagy miért nem valaszolhatsz erre nem értem? Meg azt se fejted ki hogy hogyan adta a tudtodra, hogy te fizess..

2022. júl. 5. 12:40
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer bejött még tini koromban egy pincérnő rendeltem kaját gondoltam hagyok neki borravalót , de elvitelre vittük és 3-4 pizza volt aminek felszámoltak doboz árat pont amit akartam adni na ez úgy jött ki , hogy mondtam hogy nem kell visszaadni és 10 ft os borravalót adtam hú de dühös volt a lány.

De mivel nem volt nálam több pénz és csak később esett le hogy felszámolták a dobozt így hát az égre bízom a dolgot.

2022. júl. 5. 13:13
 37/50 A kérdező kommentje:

Megmondtam, hogy nem fogom leírni azokat a részleteket, amikről felismerhetné magát, ha esetleg olvasná. A fontos infókat mind leírtam.

"rosszul esett, hogy nem szánta rám azt az 500 forintot, mintha nem érnék annyit"

Nem az 500 forintra kihegyezve, de pontosan ezt mondtam.

2022. júl. 5. 13:29
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem mi a probléma...

Miért olyan nagy baj az ha a nő fizet?

2022. júl. 5. 13:49
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

Fontos infó, hogy az előző randikon fizetett-e, ha igen mennyit. Mert lehet ez már egy 10. randi volt és ha az előzőeken költött lehet, hogy már ő volt dühös, hogy megint neki kellene. Most csak mondtam valamit.

Viszont jól tetted, hogy ezt így megmondtad neki.

2022. júl. 5. 13:50
 40/50 harebell ***** válasza:
100%
Azt írod, nem első randi. Eddig mindent ő fizetett?
2022. júl. 5. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!