Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Smucig palik, ti tulajdonképpe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smucig palik, ti tulajdonképpen mit gondoltok, miről szól a randizás?

Figyelt kérdés
:D
2022. júl. 5. 07:10
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem nem gondolnak semmi ilyesmit, csak ahogy nekünk egyertelműnek tűnik egy ilyen gesztus, neki egyáltalán nem az. Meg vannak olyan országok ahol ezt kifejezetten sértésnek is veszik ha meghívod a másikat, szóval annyira ő sem hülye. Mashogy gondolkodik.
2022. júl. 5. 08:03
 12/50 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván nem gondolják, hogy ez szexi.

Csak féltik a pár százezer forintos fizetésüket az aranyásóktól. 😂

Volt aki azt írta, ha minden nőnek fizet 1000 forintot akikkel aztán nem lesz semmi az mennyi kidobott pénz.

Szánalmas, de van ilyen.

De neked mit mondott a pasi egyébként?

2022. júl. 5. 08:22
 13/50 A kérdező kommentje:

Ez Magyarországon történt. És tartós kapcsolatot terveztünk volna mindketten, családalapítási szándékkal ismerkedünk. Állítólag :)

Egyébként nem az a kérdés, hogy miért van ilyen fixációja valakinek, (vagy hogy van-e az illetőnek, mert egyéb jelei is voltak annak, hogy spúr, de nem akarom kibeszélni túlzottan :D).

Csak az a kérdésem, hogy hogyan gondolja egy pasi, hogy minden fillért sajnál a nőtől az ismerkedési szakaszban és mégis vonzó lesz? Nem akarja lenyűgözni? Mit gondol, majd a gyémántlakodalomra vesz neki egy szál tulipánt és a nő elalél a gesztustól? :DD

2022. júl. 5. 08:31
 14/50 anonim ***** válasza:
0%
Ezéet nem kezdek magyar pasival
2022. júl. 5. 08:55
 15/50 anonim ***** válasza:
14%

Én nem hívtam meg a randi partnerem semmire de vettem neki ajándékot megmondom őszintén nem izgat.

Azt hiszi minden nő , hogy egy kiváltság ha szexelhetünk velük.

Számomra a kölcsönösség a fontos.

29 éve megvagyok szex nélkül engem aztán nem izgat , ha még egy napot kikell hagynom. Sokkal előrébb tartom hogy olyat találjak aki nem a pénzhez hűséges hanem hozzám.

2022. júl. 5. 08:56
 16/50 anonim ***** válasza:
4%
Azt azért hozzáteszem , hogy ami az enyém az a tied is , de nem fogom eljátszani a gavallért.
2022. júl. 5. 08:58
 17/50 A kérdező kommentje:

Na!

Viszont had dkérdezzem meg. A 29 éve nem szexeltél, az azt is jelenti, hogy szűz vagy? Illetve, hogy nincs is rá valódi késztetésed?

2022. júl. 5. 09:01
 18/50 anonim ***** válasza:
18%

Puncira nem költünk még 500 HUF-ot sem.

Miért nem volt jó neked, ha mindenki fizeti a magáét?

Nincs 500Ft-od egy kávéra?

A fickó akkor lett volna smucig, ha veled fizetteti ki a sajátját is.

2022. júl. 5. 09:01
 19/50 anonim ***** válasza:
15%
Azt hogy a századik ilyen meghívás már sokba kerü.
2022. júl. 5. 09:05
 20/50 anonim ***** válasza:
11%
Szűz vagyok igen , van késztetésem szenvedek is eleget a nőhiány miatt de sajnos pár irdatlan akadály volt előttem ami lényegében a saját személyiségem/makacsságom.
2022. júl. 5. 09:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!