Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet online ismerkedni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy hete a Tinder-t adva neki egy esélyt, hátha összejön valami, de eléggé lelombozó lett az eredmény... Hiába lájkolok bárkit is, sose kapom vissza és sose lesz belőle match. Azokat is jobbra szoktam húzni akik egyébként nem jönnek be kinézetre, de a személyes leírásukat olvasva szimpatikusak. Még a legrondább csaj se matchel vissza, hiába csinálok bármit is, pedig egyáltalán nem gondolom magam csúnyának, sportolok is, nem vagyok egy elhízodt, igénytelen tirpák és a fényképek se azok amiket felraktam magamról.
Ennyire halott lenne a Tinder vagy én csinálok valamit rosszúl? válogatás nélkül mindenkit jobbra kellene hogy húzzak, hogy valakivel hátha összejön?
2022. jún. 24. 17:16
1/3 anonim válasza:
Nem, Tinder nem halott csak te vagy ronda. Sajnálom. Átlagos kinézetű faszik is szenvednek, nem hogy rondák. Átlagos kinéz esetén átlagban 100 jobbra húzásból jön 1 match, 10 matchből lesz 2-3 chat és 10-20 chatből 1 randi. Szex meg még ennél is ritkább. Ha általános iskola 3. osztályos matekból nem buktál meg, akkor ki tudod számolni hány match kell egy átlagos faszinak is egy randihoz. Jóképűekre és nőkre (bárhogy néznek is ki) ez a leírás nem igaz.
2/3 anonim válasza:
Ez volt nekem is 1 hónapig ,semmi nem történt.Utána leszedtem a képeim és újakat raktam föl.Rögtön lett 4-5 match meg vissza is írtak.Nem biztos hogy ronda vagy,lehet a pic-ek nem előnyösek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!