Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megéri online ismerkedni? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri online ismerkedni? Ha igen, a Tinderen kívül hol érdemes?

Figyelt kérdés
Én mindig is az online ismerkedés ellen voltam, de közeledek a 20 felé, és kapcsolatok terén még mindig ott tartok, hogy sehol. Eddig vártam, hogy majd megismerkedek valakivel normálisan, csakhát manapság egyre csekélyebb ilyesmire az esély, mindenki neten próbál magának találni valakit...de egyszerűen gyűlölöm ezt a rendszert. Szóval szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogok regisztrálni sehova sem, de azért hallottam már egy-két sikeres sztorit a témával kapcsolatban, és gondoltam szívesen olvasnék még pár tapasztalatot, véleményt, jótanácsot. Köszi!

2022. jún. 7. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Én se vagyok oda az online ismerkedésért, de sajnos egy kis faluba lakok ahol inkább idősebbek laknak. Nagyobb város 70 km-re van. Én a facebookos ismerkedőt használom mert teljesen ingyenes, kevesebb a kamu profil, és csak az tud rám írni akivel egyezés van. De azért a korra itt is kell figyelni, mert van aki képen kb 40 éves erre kiírja, hogy 29. Vagy van aki 22 erre kiírja, hogy 27. Meg persze itt is sokan kiírják, hogy komoly kapcsolatot keresnek aztán találkozón meg jó nyomulós az illető. De ez mindenhol jelen van.
2022. jún. 7. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Az, hogy neten "botlottatok" egymasba, nem gond. Tereld minel hamarabb szemelyes utra a dolgot, es elmulik ez az ellenerzes. De jobban jarsz vele, mintha gorcsosen ragaszkodsz a szemelyes uthoz
2022. jún. 7. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem így lett 9 èves kapcs! Facebook.
2022. jún. 7. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

Megéri, persze, mert egy pluszlehetőség, ami nem kerül igazán energiába. A portfóliót kell rendberakni, hogy legyenek vonzó képek, és utána csak likolgatni 💩ás közben. Aztán ha csak havonta hoz egy randit, már az is jó, mert tényleg olyanokkal tud összehozni, akikkel élőben sehogyan sem kerülnél össze.

Tinder mindenképp... más nagyon nincsen.

Lehet vergődni hobbis face csoportokban, hátha összeakaszkodsz valakivel, akivel afott már valami közös érdeklődés... de ugye azt pont lehet csinálni élőben is.

Baráti társaság lenne a legjobb, illetve munkahely.

2022. jún. 7. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Nőként megéri igen. Férfiaknak csak akkor, ha jól néznek ki, máskülönben semmi esély online datingen.
2022. jún. 7. 22:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, facdbook dating
2022. jún. 7. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Hogy megéri-e? Attól függ.

Erre számíts, ha rászánod magad az online ismerkedésre:

1. Először is, óriási verseny van társkeresőkön a férfiak számára. Egyrészt mert a több rajtuk a nő, másrészt meg olyan az egész, mint egy katalógus, válogatnak a jók között, és "mindenkinél lesz jobb".

2. Sajna igaza van az 5-ösnek, a nők mércéje igen magasan van. Ami persze természetes valahol, hisz általában jóval több férfi van a társkeresőkön, mint nő, így a nők merítése jóval nagyobb. Igazából túl sok (állítása szerint kevésbé jól kinéző) férfi van, aki azt állítja, hogy nulla közeli aktivitása van társkeresőn. Nem elszigetelt esetekről van szó, tényleg sok ilyen van.

Szóval férfiként főleg akkor érdemes, ha jóképűnek tartanak a nők.

3. A legtöbben ma már messze az újhullámos társkeresőkön, vagyis a Tinderen és a Badoo-n vannak. A többi társkereső eléggé kihaló félben van (vidéken). A fővárosban azért azokon is van forgalom (a vidékhez képest, de nem a Tinderhez képest).

4. A hagyományos társkeresők, mint a Párom.hu, Randivonal.hu, ezeken azért nehéz érvényesülni, mert máshogy működnek, mint az újhullámos társkeresők: itt vagy pénzért, vagy ingyen, de bárkinek írhatsz levelet. Amivel az a gond, hogy a nők nagyobbik része túl sok levelet kap ahhoz, hogy mindet legyen energiája megnyitni.

5. Az újhullámos társkeresők (Tinder-Badoo páros) ezzel szemben úgy működnek, hogy először párba kell állni (neked és neki is szíveznetek kell egymást). Pont emiatt sok férfi panaszkodik, hogy nem tud párba állni senkivel. A Tinder ilyen, a Badoo pedig részben működik így.

6. Mi van akkor, ha sok párod (match-ed) van, és válaszolnak is a lányok?

Kapcsolatot kialakítani egy neked tetsző nővel így is roppant nehéz. A társkeresős lányok (szerintem) sokkal válogatósabbak és tökéletesség-pártiak, mint akik nincsenek fönn. Én pont ebben a helyzetben voltam: leszerveztem időnként randikat, de folyton úgy éreztem, szinte lehetetlen megfelelni azoknak a nőknek, akikkel én is el tudtam volna képzelni (külsőleg szépek, csinosak voltak). Szerintem Tinderről felszedni egy jobb csajt nagyon nehéz... Szóval megugrani az első szintet (match-eket szerezni) önmagában még semmi. A randik olyanok egy férfi számára, mint egy állásinterjú, ezt majd látni fogod.

6. Ha megütöd az első mércét, azaz sikerül neked tetsző lányokkal párba állni, akkor ezt mindig tartsd szem előtt: csakis akkor társkeresőzz, ha lelkileg és önbizalom-ügyileg rendben vagy, mert eléggé földhöz tudja vágni az önbizalmat és az önbecsülést. Az önbizalomra és a megfelelő önértékelésre pedig nagy szükséged lesz a randikon.

Egyelőre ennyi jutott eszembe, de ha még eszembe jut valami, akkor papírra vetem :)

2022. jún. 8. 01:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy, akkor megéri. Ha férfi vagy, és legalább olyan jól nézel ki, mint Brad Pitt, George Clooney és Johnny Depp együttvéve kétszer, akkor is megéri. Minden egyéb esetben értelmetlen, mert a nem tökéletes külsejű férfiakat soha egy nő sem lájkolja vagy nem ír nekik vissza.
2022. jún. 8. 07:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Társkeresőkön hatalmas a szórás.

első és legfontosabb a kép, pillanatok alatt eldől, hogy tetszel nem tetszel...ha nem húznak negatívba...

ha tetszel akkor megnézik hol élsz, kb. merre járhatsz, megnézik magasság talán a képek alapján leszűrnek valamit az egzisztenciádból , ha ez nem stimmel megint mész negatív irányba.

2022. jún. 8. 09:28
 10/10 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

9-es egyszerűbben megfogalmazta, és jól írja. Tényleg így van.

2022. jún. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!