Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól gondolom hogy ennyi volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom hogy ennyi volt?

Figyelt kérdés

Volt egy pasi akivel elkezdtünk randizni, minden jól ment, viszont nem jutottunk el odáig hogy lefeküdjünk.

Mindennap beszéltünk telefonon, hívott, én is hívtam. Aztán valahogy megritkult, való igaz rengeteget dolgozik, azt vettem észre nem sok ideje van másra.

Ezt én szóvá tettem, hogy ha ennyire nincs ideje akkor ez sajnos el fog halni. Mondta, hogy jòl tettem hogy elmondtam neki, hogy mik az elvárásaim egy kapcsolatban és hogy jó lenne több időt tölteni együtt. Írtam neki, hogy én szeretném ha működne köztünk.

Megnézte, de azóta semmi. Egyik napról a másikra idegenek lettünk. Instagram sztorijaimat nézegeti, de írtam neki, meg se nyitotta, le sem szarja.

Barátnőm szerint adjak időt neki mert gondolkozik, de szerintem ennek annyi volt. Azért fájó ez nekem, mert jól éreztük magunkat egymàs társaságában... a szex meg fel sem merült egyenlőre köztünk, csak annyi, hogy megbeszéltük, hogy majd valamikor nála alszok.

22N

2022. jún. 25. 15:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ő 21F.
2022. jún. 25. 15:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ennek időt adni. A srác nem akar semmit. Ne keresd többet a srácot. Valószínűleg csak kíváncsiságból nézi a sztoridat, nincs mögötte szándék vagy érzelem. Azért nem volt ideje rad, mert nem akart időt szánni az ismerkedesetekre, ennyi.

23N

2022. jún. 25. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Vannak itt nők akik szerint ma már az a normális, hogy nem magyarázzuk meg a dolgot csak eltűnünk vagy letiltjuk a másikat. Hozzá szokták tenni, hogy nincs jogom tudni a miértjét, ha meg akarom tudni, akkor egy agresszív állat vagyok akit meg kellene ölni. Csak mondom. Óvatosan az ilyen kérdésekkel. :D
2022. jún. 25. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jól gondolod. Aki időt akar rád szánni az nem keres kifogást és igazából már az üzenetedet sem olvassa el, tehát már ennyi ideje sincs rád, mert nem érdekled.
2022. jún. 25. 15:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Jol gondolod. Ennyi volt....
2022. jún. 25. 15:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz nem kisgyerekekkel hanem férfiakkal
2022. jún. 25. 16:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi
2022. jún. 25. 16:03
 8/13 anonim ***** válasza:
12%
Annyira imádom mikor nő nem tudják felfogni mi az hogy munka. De azért legyen egyfolytában mellette a másik.
2022. jún. 25. 17:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Napi 5-10 percet beszéltünk, vagy reggel vagy este. Ennyi volt az egész kommunikáció.
2022. jún. 25. 18:03
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

Toroltesd.

Miért ne tudna egy no, hogy mi a munka? Te szexista kis pots. Több mindent csinálunk, mint te, valószínűleg ezért vagy frusztrált :D

2022. jún. 25. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!