Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnátok a randizást egy olyan emberrel akinek a volt Szovjet Himnusz a csengőhang a telefonján?
Első randi közben kereste valaki, és a fent említett hang szólalt meg a telefonján. Nem fírtattam a dolgot, és ő se tűnt úgy,mint aki zavarba jött volna, viszont a randi közben nem politizált egy szóval sem. Fogalmam sincs hova tegyem ezt,vagy egyáltalán tulajdonítsak e neki jelentést.
27N ő 32F
Kérdezd meg, hogy miért pont ezt állította be, aztán idővel meggyőződsz arról, hogy igazat válaszolt-e.
Kérdezz rá a politoikai nézetére is.
Én pl. nem botránkznék meg ezen. Ő dolga. Más dolog, ha politikailag erősen mások a nézeteitek.
Szép az élet,dugni jó
éljen a Szovjetunió! ☭
Te meg allitsd be a Sakkijarven Polkka-t :)
38F incel
Mondjuk szerintem 27 eves nokent nem tudod megkulonboztetni a nehai Szovjetunio es az Oroszorszagi Foderacio himnuszat :)
Hiszen a dallama ugyanaz, csak a szoveg lett atirva....
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!