Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Smucig palik, ti tulajdonképpe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smucig palik, ti tulajdonképpen mit gondoltok, miről szól a randizás?

Figyelt kérdés
:D
2022. júl. 5. 07:10
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
91%

Kávé meghívás = orál

Étkezés = szex

Nem tudom amúgy én semmire sem gondoltam pedig több lányt meghívtam ide-oda.

2022. júl. 5. 07:17
 2/50 anonim ***** válasza:
80%
Megismerjük egymást, megpróbálunk megmutatni egy olyan képet magunkról, amiről azt gondoljuk, hogy vonzó lehet a másik számára. Ebbe beletartozik az is, hogy az első randin a fickó fizet, de mondjuk a nő részéről az is, hogy a második randin viszont ő.
2022. júl. 5. 07:18
 3/50 anonim ***** válasza:
0%
❤❤❤❤💑💏👄
2022. júl. 5. 07:19
 4/50 anonim ***** válasza:
73%

A smucig paliknak? Arról, hogy izgulnak, nehogy fizetni kelljen.

Voltam ilyennel, szerintem azért nem kérdezett rá sosem, hogy nem vagyok éhes, hogy nehogy fizetni kelljen. Soha többet. :D

2022. júl. 5. 07:24
 5/50 A kérdező kommentje:
Vlódi smucig palikhoz szól a kérdés! :D Azokhoz, akik szívesen találkoznak, de nem szívesen költik a pénzecskéjüket még egy kávéra sem a 2. randin, pedig állaítólag párkapcsolatot szeretnének.
2022. júl. 5. 07:25
 6/50 A kérdező kommentje:

4

Nálam az a szomorú helyzet állt elő, hogy betértünk valahova egy program végén, fogyasztottunk és azt az 500 forintot is hangsúlyozottan nem fizette ki, amivel gálánsan meghívhatott volna. Most meg nem érti, hogy mi a baj... :))

(Nem tinik vagyunk.)

2022. júl. 5. 07:27
 7/50 anonim ***** válasza:
17%
Ha nincs pénze, akkor érthető. Ez nem smucigság, hanem csóróság.
2022. júl. 5. 07:36
 8/50 A kérdező kommentje:
Szövegértés heteskének nem megy ma.
2022. júl. 5. 07:39
 9/50 anonim ***** válasza:
48%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Tessek, itt a példa, hogy milyen gondolkozással vannak az ilyen férfiak.

Mondd meg neki világosan, hogy nem esett jól, hogy azt az 500 forintot sajnálta. Hátha észhez tér. Aztán ne foglalkozz vele.

2022. júl. 5. 07:43
 10/50 A kérdező kommentje:

Na igen, egy smucig pali kérdezőként se fut be fényes pályafutást... :D

De nem is ez a kérdés, hanem hogy mégis mit gondolnak, szexi a filléreskedés? :D

2022. júl. 5. 07:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!