Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csalódtam ezért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalódtam ezért a pasiban, ha nem is zavaró dolog?

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedtem egy pasival, aki Kontrollerként dolgozik, a képein ing volt rajta, és mondta, hogy a mindennapokban is ingeket hord, mert azokat szereti.

Megbeszéltük, hogy a Balaton parta lemegyünk randizni, viszont amikor eljött értem, akkor egy Opel Corsa C-vel jött (apukámnak is ilyen van)

És nem tudom, kiábrándultam.

Nem a kocsival van baj, mert tényleg gondolom megbízható kocsi, de egyszerűen nem illett bele az összképbe, hogy kontroller, ingek, és egy opel?

Nem vagyok aranyásó, nem a kocsijáért szeretem az embereket, de akkor is fura volt látni ezt, és valahogy nem volt teljes az összkép.

2022. jún. 30. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ? Attól nem öltözködhet valaki elegánsan, mert nincs annyi pénze vagy mi?
2022. jún. 30. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik, akkor javaslom, hogy a következő randira menj te érte a kocsiddal, ami vélhetően szebb és jobb, ha már ilyen elvárásaid vannak.
2022. jún. 30. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt sem egy nő írta ki!

Az hogy valaki kontroller semmit nem jelent, sem pozícióban, és főleg nem anyagilag. A kocsi meg végképp mindegy, ha tiszta, és működik.

2022. jún. 30. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyám borogass...
2022. jún. 30. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

'nem vagyok aranyásó' .. de az vagy :)

A magadfajták miatt mondják, hogy a nők csak a pénzre meg a külsőre hajtanak.

2022. jún. 30. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez visszavezethető az apa-lánya kapcsolatra.

apáddal nem túl jó a viszonyod

2022. jún. 30. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
99%

#5 dehogy aranyásó, csak egy incel :D

Nagy a meleg, fogjuk arra, hogy most nőnek képzelik magukat és hát ki fogja ellenőrizni a trollkérdéseket? :D

Én amúgy nem is értem, mi az, hogy Kontroller, és miért írta a csávó nagybetűvel :D

2022. jún. 30. 22:18
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Hm. Húgom pasijanak meg nincs autója. 25 éves. Majd akar. Olyan jó látni, hogy mennyire odavannak egymásért. Te kérdező bizony arany ásó vagy, ha meg nem is tudod magadról.
2022. júl. 1. 03:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én biztonsági vezető vagyok, szintén inges, és nekem még autóm sincs. Egy bronzmetál Dacia Dusterrel járok, a cég tulajdona. Ez kiábrándító?
2022. júl. 1. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!