Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, zavaró, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, zavaró, ha a pasi "felkészült belőled"?

Figyelt kérdés

Első randik, és a pasi, mintha ismerné a szokásaidat, gondolataidat, vágyaidat.

Na jó, nem úgy, hogy betört, és elolvasta a naplód, vagy 2 hétig vallatta anyukádat a pincében, egy fogóval, hanem megnézte a profiljaidat, látta a találkozáskor a könyveid, rákérdezett egy közös ismerősnél, hogy mit szeretsz,...hasonlók.

2021. nov. 9. 09:51
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
84%

Nem hiszem, hogy tetszene.

Ha nem tartom teljesen szimpatikusnak, megbízhatónak, akkor talán még meg is rémisztene. Túl sok lenne hirtelen.

2021. nov. 9. 09:54
 2/34 anonim ***** válasza:
81%
Ijesztő picit nekem is.
2021. nov. 9. 09:57
 3/34 anonim ***** válasza:
79%

Ijesztő? Akkor nem kéne minden hülyeséget megosztani magunkról közösségi médiában.

Én egyszer beszéltem egy sráccal, aki elmondta, hogy minden új facebook ismerősénél visszanézi az összes (!) tartalmat, amit valaha megosztott. Nem normális a fickó.

2021. nov. 9. 10:07
 4/34 anonim ***** válasza:
97%
#3 A kis nyomozó elmebetegek és a big brother berögzöttséggel megvert kollégák miatt nincs évek óta facebook fiókom. Sokkal nyugisabb az életem azóta. :)
2021. nov. 9. 10:10
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

hat eleve erre nem sok eselyt latok, mert nem isztok meg semmi ilyesmit sehol. azt meg nem tudom elkepzelni, hogy randi elott megkeresi a kb 3 jo baratom egyiket es oket faggatja rolam.

az erdeklodes az jo, de ez igy inkabb creepy. ijeszto. pont az a randi lenyege, hogy ott ismerjuk meg egymast, ott kerezzunk ra dolgokra stb. ez nem egy vizsga, amire elore fel kell keszulni, te joeg..

2021. nov. 9. 10:11
 6/34 anonim ***** válasza:
98%

Megszállottnak tartanám. Főleg hogy általában az ilyen emberek egy csomó olyan dolgot képzelegnek és spekulálnak össze, ami viszont nem is valós. Több emberrel is randiztam, aki elemezgetni próbált önhatalmúan, de teljesen vakvágányra terelte magát. Mégis, úgy tűnt, hogy sokkal jobban ragaszkodik ahhoz, amit ő gondol rólam, mint ami vagyok. Nem egy ember csinált már úgy, mintha jobban ismerne engem, mint én saját magam vagy mintha titkolnék valamit, de ő rájött a turpisságra. Baromi bosszantó és nevetséges volt...

Az alapvető figyelmességekkel semmi baj, szeretem, ha valaki arra hivatkozik vagy emlékszik arra, amit korábban mondtam, akármilyen apróság. Kellemes meglepetéseket lehet okozni egy kis szemfülességgel, ha figyelsz egy-egy elejtett félmondatra és utána aszerint próbálsz kedveskedni a másiknak. De könyörgöm, kérdezz! Nem minden az, aminek látszik...

2021. nov. 9. 10:12
 7/34 anonim ***** válasza:
98%
Ha belenéz a nyilvános profilokba és emlékszik pár dologra, az imponáló, de ha látszik hogy napokat töltött nyomozgatással, az ijesztő és megszállott ember benyomását kelti.
2021. nov. 9. 10:26
 8/34 A kérdező kommentje:
De manapság nem alap, hogy rákeresünk a másikra?
2021. nov. 9. 10:29
 9/34 anonim ***** válasza:
95%

Az a baj, hogy ez nekem előre vetítene dolgokat, hogy ő nem kommunikál, kérdez engem, hanem kutat és kombinál.

Én nem keresek rá senkire, pont mert pillanatképek. Nem érdekel, ki mit oszt meg. A barátaim meg jobb emberek annál, hogy kibeszéljenek egy idegennek.

2021. nov. 9. 10:35
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

en is ra szoktam keresni, de egyreszt ertelmes ember nem posztolja ki a fel eletet, masreszt meg csak lecsekkolom, hogy nagyjabol rendben van-e (pl. nem

oszt meg konteos baromsagokat vagy napi szimten szelfiket stb), nem pedig atkutatom az egesz eletet es bemagolok rola minden infot. ez kicsit ilyen szociopata dolog.

2021. nov. 9. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!