Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire "zavaró" ha egy pár között jelentősebb méretbeli különbségek vannak?
Figyelt kérdés
Ő 48F, 176 cm és 120 kg. Én 31N, 152 cm és 43 kg.
Annyira különleges, értelmes, humoros férfi, de zavarják a köztünk lévő különbségek, így nem jutunk előre. Bár szeretné és vonzódik is hozzám, de túl "kevésnek" (átvitt értelemben) találja magát hozzám és attól is tart, hogyan tudnánk együtt lenni szexuális értelemben. Attól tart, hogy "összenyom" vagy megundorodom tőle.
2022. ápr. 16. 22:06
1/7 anonim válasza:
És ez nem az ismerkedés elején tűnt fel neki, hanem mostanság.
(Hogy mi?!) :,D
2/7 anonim válasza:
Puding próbája az evés!
Nézz körül mennyi eltérő pár van a világon!
3/7 anonim válasza:
akkor épp itt az ideje, hogy ledobjon ~40 kg felesleget magáról..
4/7 anonim válasza:
Ekkora baromságot hazudni. Valami más baki van ott.
5/7 anonim válasza:
Hát ha a csajnak nagyobb a farka mint a csávónak, akkor ott gond van. Vagy milyen méretre gondolsz?
6/7 anonim válasza:
Én nő vagyok. Ameddig nem a férfi a kisebb, nekem nincs bajom a különbségekkel.
7/7 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a nagydarab pasik, de ettől függetlenül nem tartom gáznak a nagy mértbeli különbséget, ha titeket sem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!