Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távon mennyire lehet zavaró vagy irritáló egy férfi hangja a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Volt egy férfi az edzőteremben, aki nagyon tetszett és úgy éreztem, hogy ez kölcsönös is. Mindig szemeztünk és végülis most odajött, elhívott egy kávéra. Viszont el kell nektek mondanom, hogy számomra megdöbbentő és illúzió illetve libidóromboló volt a hangja. Konkrétan olyan volt, mint, aki megevett egy kiló krétát. Ez a tipikus nőiesebb, herélt hang. Ezt most nem tudom jobban megfogalmazni, hogy átérezhető legyen. Szerintetek ilyesmi mennyire befolyásolhat egy kapcsolatot? Mert bár igent mondtam, de tökre nem ilyesmire számítottam, mert külsőre egy férfias valaki. Szóval nagy a kontraszt.2022. ápr. 18. 19:57
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Nekem személy szerint egy ember hangja meg ahogy beszél nagyon nagy mértékben befolyásolja a vonzalmamat iránta, de persze ez is olyan dolog amin túl lehet lépni, ha eléggé tetszik az illető. Egy próbát szerintem mindenképp megér, ha van benne valami, ami tényleg megfog, akkor nem hiszem hogy ez akadály lesz.
3/9 anonim válasza:
Neked kell eldönteni.Hisz te leszel vele együtt.
Vagy elfogadod és adsz neki esélyt...lehet minden más téren megfelelő.De lehet hogy kiderül később hogy más téren is problémás.
Benne van a pakliban hogy ő azért a konditerem tagja,mert tisztában van ezzel a beszéd "hibájával", és próbálja kompenzálni edzéssel.Úgyhogy akárhogy döntesz, legyél kíméletes vele.És nem vágd a képébe hogy hülye hangja van!
5/9 anonim válasza:
Szerintem az Orbánviktor megnyeri. Meg is kell neki
nyerni.
6/9 anonim válasza:
A vékony és a lágy férfi hang nem ugyan az. Amúgy lehet mutálódik még és tízen éves a srác te meg rámentél mert izmos .. Ne legyél pedo.
7/9 anonim válasza:
Hűha, hát ezt lehet nem tudnám komolyan venni. Egy esélyt adhatsz neki, egy randi alatt szerintem el fogod tudni dönteni, hogy neked belefér-e vagy nem.
8/9 A kérdező kommentje:
6. Nem hiszem, mivel már 28 éves...
2022. ápr. 18. 21:47
9/9 anonim válasza:
Ha meg a feltámadt vén MJ lenne, kikergetnétek a világból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!