Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kuka? Vagy adjak még egy esélyt? 22L
Egyetemista vagyok, emellett dolgozom egy cégnél 4 órával. Az egyik munkatársam (25F) elhívott filmet nézni, randira.
Mielőtt megkezdődött volna a film, elmentünk egyet sétálni. Jól megvoltunk, volt közös témánk (munkaidőben, ebédszünetben is jókat szoktunk beszélni).
Elmentünk megvenni a jegyeket. Mivel egyetemista vagyok, az én jegyem feleárban volt. Felajánlottam, hogy kifizetem az én részem. Beleegyezett. A csajnak odaadtam a teljes összeget, majd ő visszaadta nekem a teljes összeg felét (ez úgy jön ki, hogy én a jegy 50%-át kellett volna kifizessem, de így én kifizettem a saját jegyem 75%-at, ő pedig 100% helyett csak 75-öt fizetett). Pattogatott kukoricát magamnak én vettem.
Miután lejárt a film, mivel késő volt, buszok nem jártak, hívott taxit. Én 10 kilométerre lakom a mozitól, ő 5re. A taxiban a sofőr mellé ült, és mondta, hogy az első megálló az ő otthona, a második az enyém. Elvitte őt haza a taxis, kiszállt a taxiból, kifizette az addigi utat, majd mondta, hogy vigyen haza engem (az én utamat nem fizette ki).
Én ezt úgy csináltam volna, hogy előbb a lány címére visz a taxi, majd utána az enyémre, és a vègén kifizetem az egész utat.
De hát ez a srác nem egy grál lovag.
41F
Nem túl nagyvonalú valóban, de lehet még egy esélyt adnék. Annyira egyenlőséget akarunk.
Első randin mi is moziban voltunk diákként és ragaszkodtam hozzá hogy valamit fizetek, így vettem popcornt. Drágábbra jött ki az én részem, de engem meg kellemetlenül érintett, hogy mindent ő fizessen. Sosem voltam azelőtt randin.
15-ös
Ezt a "fizesse a nő mindennek a felét" honnan vetted?
Kérdező!
Szerintem a lényeg az, hogy a mélyebb kapcsolatban a felek, hogy tudnak kommunikálni. A történetedben számos kommunikációs problémát látok. És az nem valamelyik fél hibája. Ez a két fél közös tapasztalatlansága.
Tehát első sorban ezt kellene feldolgoznotok, meglépnetek, különben csak spekuláltok egymásról, meg a viszonyotokról. Te is itt kérdezgedsz idegeneket a helyett, hogy vele tisztáznád.
Értem, és tudom, hogy kínos ilyesmiket szóba hozni, de épp az ilyen kínos dolgok elsumákolása teszi idővel tönkre a kapcsolatokat.
Tisztázd vele, és ha kiderül a mit gondol még mindig kidobhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!