Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjak esélyt randira egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak esélyt randira egy olyan csajnak aki nem szimpatikus a hangja alapján?

Figyelt kérdés

Neten ismertem meg és ha felteszek egy kérdést akkor hangüzenetben válaszol.

Képek alapján bejön a lány,viszont hangüzenet alapján nem nyerte el elsőre a tetszésem.

Úgy kicsit butának tartom.

Hétvégén lenne az első randink,így viszont nem tudom hogy érdemes e összehozni ezt a randit

2022. márc. 24. 07:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon buta a hangom. Mikor legelőször visszahallgattam a hangzüzeneteimet lesokkolt. Értelmes embernek tartom magam, azóta ha küldök, kiküldés előtt mindig visszahallgatom. Sajnos elő beszédbe belegondolok szintén ilyen butus hangom lehet.:(
2022. márc. 24. 07:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A hangja alapján tartod butának vagy úgy a válaszai miatt amiket küld?

Nem mindegy...

2022. márc. 24. 08:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mennyit torzíhat a hangfelvétel. Egyik kórházi gyakorlaton akivel voltunk (oktató), na neki olyan vinnyogó idegesítő hangja volt, hogy hiába nem tehetett róla, (bár néha affektált is szóval valamennyire lehet..) a sikítófrász kerülgetett egész nap.. Alig vártam, hogy vége legyen annak a hétnek 😅 Na ha ilyen szinten n bírnád a hangját lehet nem érdemes erőltetni. DE élőben lehet más ám.
2022. márc. 24. 08:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírnád **
2022. márc. 24. 08:42
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Én nem kezdenék olyannal, akiknek a hangjával poharakat lehet törni és rózsaszín ködöket oszlatni.
2022. márc. 24. 08:58
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Nekem durva orrhangom van és ha lemélyítem olyan mintha láncdohányos lennék egy vén öregasszony pedig csak 15 vagyok. A srácok nem mernek velem kekeckedni mert tudják, hogy megverem őket XD
2022. márc. 24. 09:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne!
2022. márc. 24. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szegény lány érdekében írom, hogy ne! Jobban jár, megkíméli magától egy olyan embert aki ezen gondolkodik.

7-es vagyok.

2022. márc. 24. 09:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tud írni vagy miért küld hangüzenetet.

Amúgy vannak akik butanak tűnnek aztán meg mégis van eszük.

2022. márc. 24. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!