Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Szimpatikus lenne egy olyan férfi, aki az utcán odamenne hozzátok? Lenne vele egy szép kismalac, akit pórázon sétáltatna szóba elegyedne veletek és meghívna randira. Együtt mennétek hármasban.
Muszlim vagyok, szoval nem, nem lenne eselyed egy malaccal.
Amugy ember, te nagyon beteg vagy
Mondjuk nekem ez tetszene :) De nyilván az, hogy elmegyek-e vele randira, nem a kismalactól függ. Őt max meggyömöszölném, hogy milyen kis cuki, ha már ott van (és ha esetleg hagyja). De ha a pasi szimpatikus, normálisan közeledik, normálisan el tudunk beszélgetni, akkor nem lenne para.
Szerintem az összes agymenésed közül, amit az utóbbi időben idehánytál nekünk, ez még meglepően jó, és akár még működhet is. Egy kismalac cuki és kellően különleges, hogy szuper kezdeti témát szolgáltasson, és ha valaki szereti az állatokat, akkor már eleve van egy közös pont, amin el lehet indulni.
Alapból nem állnék le olyan emberrel, aki azt se tudja, h állat az "ami" és nem "aki".
Egyébként teljesen bizarr a leírt helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!