Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lilikécske kérdése:
Fiúk-lányok! Ki mennyire vevő olyanra, hogy hármasban járni?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy csaj meg két (lehetőleg bi) srác? Vagy fordítva? És nem csak sex, hanem olyan járás szerű.2012. dec. 16. 15:39
2/13 Patrik24 válasza:
Ami engem illet SOHA.:D Ha egyszer megcsalna már szakítanék, nemhogy járni valakivel mellettem...
3/13 anonim válasza:
Én gyakran eljátszom a gondolattal, hogy volna egy barátnőm, annak meg egy szexi huga, akkor ő is járna velem egyszerre, vagy két nagyon jó barátnő, és egyszerre mindkettöt dugom ,emg járok velük így édeshármasban. Szerintem totál jó volna,ha jobbra is meg balra is egy szépkis nőci volna egyszerre mellettem. mindent együtt csinálnánk a szaráson kívül.
5/13 anonim válasza:
Engem valahogy mindig izgatott annak a gondolata, hogy a barátnőmnek legyen egy másik pasija is mellettem.
6/13 anonim válasza:
Én mindig is akartam két csajjal járni egyszerre:)
7/13 anonim válasza:
En voltam mar ilyen harmas resze. 1 lany 2 srac. Kb 2 evig nyomultunk egyutt. Nem laktunk egyutt, de sokat logtunk egyutt. Nem vagyok bi, csak mindenkinek bejott ez a 3 as dolog. A srac jo baratom volt, a csaj szuper jo volt, miert ne... Akinek bejon ez a dolog.
8/13 anonim válasza:
Teljesen jó ötlet. Van ismerősöm, akik össze is költöztek hármasban. Másik lány ismerősöm szintén vágyik rá, de ő biszex is, és azt szeretné hogy a 3-as járás két lány és egy pasi legyen. Én is benne vagyok... Hiszen manapság a többség hármasban van, csak erről valaki nem tud a háromból :)
9/13 anonim válasza:
Én szívesen benne lennék egy ilyenben 2 sráccal. Csomószor fantáziáltam már erről, hogy nekem egyszerre két pasim lenne. :D Persze tudnának egymásról, és együtt élnénk, meg minden.
Lehet, hogy beteg, de engem nagyon izgat ez a téma, és nem csak szexuális értelemben.
21L
10/13 anonim válasza:
Játéknak elmegy, ha valaki ezt szereti, de együttéléssel nem megy. Ha majd egyszer együtt élsz valakivel, rájössz. Van ott elég bonyodalom két ember között is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!