Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha inkább prostizni fogok majd járni, mint hogy összejöjjek olyan lányokkal, akikhez nem tudok vonzódni szexuálisan, vagyis nem az eseteim külsőre?
szerintem ezt kellene csinálni:
Egy biztos. a nők mindíg valakiék. Azaz hamar találnak maguknak párt. Legyél türelmes ezzel, mert lesz úgy hogy nem is csúnya lányt, de nem egy (ahogy írtad) "műnő" t találasz magad mellett és egy idő múlva a szépet látod benne!
Ha szabad leírnom, én egy lányba úgy szerttem bele (utána "meg is sérültem"), hogy nem tetszett. Később keztem el látni benne a Nőt (5-6 hónap).
Az hogy nem kellenél úgy sem egy vonzó lánynak az azt sugallja nincs önbizalmad, ezt meg alapból kiszúrják. Ezen változtass (inkább a sz@rok rá , mint a nemszólítom meg)! A Prostituáltak meg időszakos megoldás, nem jutsz vele előrébb, bár ideig óráig jó, de az kevés egy kapcsolathoz!
Hát most mit tegyél, erőltesd? Ha nem kivánsz egy nőt, lehet meg se keményedik a szerszámod, akkor meg hogy lesz ebből valami?
Egy igényes k*rva, feloldhat téged, fellazit.Nem csalsz meg senkit, egyszerüen úgy éled az életed ahogy jónak látod.Ez van, lesz ez másképp is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!