Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz, ha inkább prostizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha inkább prostizni fogok majd járni, mint hogy összejöjjek olyan lányokkal, akikhez nem tudok vonzódni szexuálisan, vagyis nem az eseteim külsőre?

Figyelt kérdés
Mostanság nem is egy csúnyácska lány akart velem járni, de én nem érzek irántuk semmi vonzalmat, egész egyszerűen nem kívánom őket szexuálisan, amikor annyi sok vonzó, szép, szexi lány van kint és nem a műnőkra célzok, hanem az átlagos, természetessen szép lányokra, akik persze már úgyis mind párkapcsolatban élnek, tapasztalataim szerint, de azért én mégis róluk álmodozom és miután megpróbáltam egy csúnya lánnyal és az idő előreheladtálva már egyre nagyobb undort kezdtem érezni, nos azóta gondolkozom a prostizáson, hogy legalább szexuálisan jó életem lehessen, ha már egy vonzó lánynak sem kellenék úgy sem.
2012. dec. 12. 21:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az önbizalomhiányra igazán kifejleszthetnének valami gyógyszert. Sokkal hasznosabb lenne mint a 100.féle "2szergyorsabb" fejfájáscsillapító... És tuti jól fogyna a dolog... Már csak fel kellene találni!
2012. dec. 12. 21:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Az önbizalomhiányra, az önszeretet a gyógyszer.Nekem naponta támadják az önbizalmamat a sok irigy meg a bunkó nő/férfi.Ha szélcsend lenne, tuti tudnám egy szinten tartani az önbizalmat.
2012. dec. 12. 21:38
 13/16 anonim ***** válasza:
"önszeretet" Na a másik ami igen nehezen elérhető dolog a mai média és társadalmi "trendek" össztüzében.
2012. dec. 12. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Önszeretet?

Ebben a mai világban, ahol még az átlagos srácokat is elküldik a büdös halál farkára? Tudod, a visszautasítás még egy dolog, de az már egy másik, hogy még ki is gúnyolják utána az embert!

2012. dec. 13. 00:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát sok bunkó létezik, valahogy meg kell válogatni, hogy kihez megy oda az ember.
2012. dec. 13. 08:13
 16/16 anonim ***** válasza:

"Az önbizalomhiányra igazán kifejleszthetnének valami gyógyszert. Sokkal hasznosabb lenne mint a 100.féle "2szergyorsabb" fejfájáscsillapító... És tuti jól fogyna a dolog... Már csak fel kellene találni!"

Úgy hívják alkohol, és fogy bizony rendesen! :D

2014. márc. 2. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!