Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok. Szimpatikus lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Szimpatikus lenne egy olyan férfi, aki az utcán odamenne hozzátok? Lenne vele egy szép kismalac, akit pórázon sétáltatna szóba elegyedne veletek és meghívna randira. Együtt mennétek hármasban.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Tudom, hogy kedves F/44 trollkérdése, de eskü ez megtörtént már velem 😂😂 Mármint az, hogy összefutottam egy pasival, aki egy malacot sétáltatott az utcán pórázon, nem te voltál, kérdező? Ugyan ő nem hívott randira, hál istennek, mert ő is kb 44 év körüli lehetett. Ha fiatalabb és szimpatikusabb lett volna, akkor szívesen elmentem volna velük sétálni.
2020. ápr. 20. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezek a kérdések mire jók? Van még ötlet, variácók? (N79,5)
2020. ápr. 20. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Jobban bejönne, ha inkább rinocéroszt sétáltatna.
2020. ápr. 20. 23:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkább kengurut sétáltasson, az testőrnek is beillik.

Amúgy imádom ezeket az elborult ötleteidet, írj még ilyeneket légyszi :D

2020. ápr. 20. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!