Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek sem szimpatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek sem szimpatikus, ha így hívnak randira?

Figyelt kérdés

Szóval fent vagyok Tinderen, volt már jó pár randim onnan és egy rövidebb távú kapcsolatom is, szóval összességében vannak onnan jó tapasztalataim. Viszont mostanában csak olyan férfiakba botlom, akik úgy hívnak el randira, hogy maguk sem tudják, hova menjünk és mit csináljunk. Nekem ez nagyon fura, mert eddig mindenki egy konkrét helyre hívott el, pl. kávézni, biliárdozni, Margitszigetre, stb... Most meg folyton az van, hogy amikor rákérdezek, hogy mit csináljunk majd, akkor azt válaszolják, hogy "nem tudom, majd ott kitalálunk valamit" vagy "nem tudom. neked mihez van kedved?"

Nekem ez nagyon nem imponál, olyan, mintha nekik minden mindegy lenne. Szeretek spontán lenni, de nem a legelső randin, ahol azért a legjobb oldalamat szeretem mutatni. Ezért szeretem tudni, hogy mit fogunk csinálni, hogy az alkalomhoz tudjak öltözni. Meg nekem nem tűnik túl férfiasnak, ha mindent rám hagy. Nem értettem, hogy ha ő hív el, akkor hogy lehet, hogy nincs semmilyen konkrét ötlete? Nekem nem igazán szimpatikus, ha már az elején sem töri magát egy kicsit sem. A második randi után már úgyis mindig mi, nők szervezünk mindent tapasztalatom szerint. :D Legalább az elején lehetnének egy kicsit határozottak. Nem azt mondom, hogy döntsön helyettem, de ajánljon fel legalább valamit, ne hárítsa át teljesen az egészet. Ő hívott el, így neki kell tudnia, hogy szeretne-e pénzt költeni és ha igen, mennyit vagy inkább ingyenes programot szeretne. Ti hogy látjátok?

24L

2020. máj. 23. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ezzel én is így vagyok. Nem kell semmi extra program se nagyon kidolgozott terv, de azért ötlete legyen. Pl. az teljesen jó lenne nekem, ha azt mondja, hogy arra gondolt, hogy sétáljunk egyet x helyen, közben meg eseg fagyizhatunk egyet, mit szólnék hozzá. Akár közösen is ki lehet találni a programot, de ne annyi legyen a részéről, hogy neki mindegy, majd lesz valahogy.
2020. máj. 23. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem szeretem én sem az ilyen bizonytalanságot. Ha már elhív, akkor legyen +2 perce és találja ki, hogy konkrétan hol találkozzunk, hány órakor, és mi lesz a program.

Ha ennyire mindegy neki minden, akkor ez a kapcsolatban is így lesz. Én elég határozott vagyok, hosszabb távon nekem egy tutyi-mutyi nem kell.

25N

2020. máj. 23. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
11%
Miért baj az ha érdekli a pasit h a másiknak mihez van kedve? Lehet h én pont sétálni mennék ő meg beakar ülni vhova, ahhoz nem lesz kedvem.
2020. máj. 23. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
7%
Ezért kell felhívni magadhoz netflixet nézni. Ott vehetsz mackónadrágot is. :D
2020. máj. 23. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

3-as.

Mert szeretjük a határozott férfiakat, ha netán nem tetszene a program, akkor azon könnyen lehet változtatni, de legyen terve.

2020. máj. 23. 17:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért, hármas, mert ebből nem az jön le, hogy őt mennyire érdekli, hogy nekem mihez van kedvem, hanem az, hogy neki mindegy, nincs benne kreativitás, nem akarja magát megerőltetni, stb... Ha én egy barátnőmet elhívom találkozni, akkor felajánlok egy programot, de persze megkérdezem azt is, hogy neki van-e esetleg jobb ötlete. "Akkor szombaton elmehetnénk abba a teázóba, amiről meséltem. Van kedved? Vagy inkább máshová menjünk?" Kb. így szoktam. Én hívtam el, én kezdeményeztem a találkozót, szóval szerintem úgy illik, hogy javasolok is valamit. Persze, ha ehhez nincs kedve vagy van jobb ötlete, akkor meghallgatom és végül együtt döntünk
2020. máj. 23. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én megmondtam neki, hogy nekem nem jön be,hogy úgy hívnak el, hogy nem tudja hova menjünk el azota elöszeretettel tervezgeti mikor hova lehetne elmenni.

26N

2020. máj. 23. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
11%
Ez nem minden esetben egyenlő azzal, hogy határozatlan. Nem ismert meg eléggé vagy nem hagytad magad.
2020. máj. 24. 22:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!