Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak esélyt magamnak vagy korai lenne?
Elváltam kb egy éve. Életem szerelme volt, családot akartunk, de ő aztán inkabb a barati köret választotta, mert neki az elköteleződés teher (ezt mondta, jókor jutott eszébe )
Ezt követően volt egy kapcsolatom... de nem volt az igazi. Nem tudta abszolut kifejezni az érzéseit, a kezem se fogta meg az utcán, mert attól tartott, valaki látja....
Megismertem egy srácot nem rég. Úgy érzem, elindított bennem valamit talán, amiről azt hittem már nem fogom érezni, mert abszolút a világon senki nem érdekelt, de mégis, félek. Nagyon rendes, jókat beszélgetünk, nevetünk, de mégsem vagyok biztos magamban. Szimpatikus, megnevettet, kémia is van, de olyan, mintha rosszat csinálnék..
Nincs sok tapasztalatom kapcsolatokkal, exférjem volt az első szerelmem. 9 evig tartott a kapcsolat. De olyan szinten földhöz vágott, hogy azt hittem, többet nem kel fel a Nap. Azt hittem, sose leszek boldog újra, mást nem fogok úgy szeretni, mint őt..
Adjak esélyt magamnak ezzel a sráccal?
Köszönöm a válaszokat.
N/28
A leírtak alapján sehol nem vagy még a lelki feldolgozásban, egy darabokra tört, padlón lévő nő képe van előttem. 9 éves kapcsolat után, amiben házasság is volt, már a 2. pasival lenne komolyabb 1 évvel a válás után, ami finoman szólva hangyafsznyi idő. Ráadásul te magad írod, hogy mennyire lesújtott.
Nem látom értelmét ilyen hamar kapcsolatokban ugrálgatni, de ez a ti döntésetek. Ha úgy érzed van ebben a férfiben valami, lehet fokozatosan folytatni, de hogy behúznám a kéziféket a helyedben, az biztos. Neki is érdemes lenne mondani, hogy kellene egy erős lassítás, mert még vannak dolgok amiket lezárnál a korábbi házasságodból. Persze erre mondhatja azt is, hogy ő ezt biztos nem várja ki, amihez abszolút joga van, de így a fair felé és feléd nézve is. Amíg ez a menekülős stratégia van, kapcsolatból-kapcsolatba, addig sok jóra nem szokás számítani.
Hát.. a feldolgozásban előrébb vagyok, mint voltam. Néha jut eszembe, olyankor is tudom, hogy elmém a rosszat is szépnek tünteti fel.
Az előző kapcsolatom nem volt túl komoly.. ( Aspergeres mint kiderült). Azt, hogy az érzelmeit sehogy sem tudta kezelni, sose vállalt fel és mindenáron be akart a családjába "idomítani" azt hamar feladtam.
Dolgozom, hobbizom, elvagyok. Csak olykor eszembe jut a mult..
A pasid nem azért lépett le mert nem akart elköteleződni hanem mert már nem szeretett. Ha szeretett volna akkor nagyon is együtt akarta volna leélni veled az életét. A másodikba szinte "kényszerből" az űrt gyorsan pótlandó forró fejjel beleszaladtál, s pechedre olyan embert fogtál ki aki belül tele volt bizonytalanságokkal, szorongásokkal, az érzéseit nem tudta kimutatni (ha nem írtad volna le hogy aspergeres akkor is kitaláltuk volna hogy az).
Egyébként meg hajrá! Mégis mitől várod a boldogságot ha te magad nem mész utána? Nem biztos, hogy az "igazi" lesz a most következő, de ezt sosem tudod előre csak ha végigjárod az utat.
Ettől még az #1-esnek teljesen igaza van abban, hogy sajnos még a múlt rabságában élsz, nem engedted el az exed. Viszont ismered a mondást: aki folyton a múltba néz az s.ggel megy a jövőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!