Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Harmadik randin korai a csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik randin korai a csók?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl jártas a randizásban .. lehet buta kérdés de ez korai vagy nem?

Nektek mikor volt első csók a randi partneretekkel (akivel utána lett komoly kapcsolat) ?

L/20

2021. júl. 1. 08:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá szabály és arra sincs biztositék h hosszú lesz.
2021. júl. 1. 08:05
 2/18 anonim ***** válasza:
7%
Sztem az.
2021. júl. 1. 08:10
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon az! Évek, évtizedek után, 40 körül! Mert az Isten így parancsolta!
2021. júl. 1. 08:12
 4/18 anonim ***** válasza:
98%

Ferjemmel a 3.randin volt az első csók, 5.en az első szex.

23 voltam, 5 éve vagyunk együtt, 2 éve a férjem.

Volt olyan srác, aki azért szakított velem, mert a 2.randin nem feküdtem le vele (22voltam kb), és volt olyan, akivel a 6.on csókolóztunk (szintén 22voltam) majd 2 hónap járás után szakított azzal az indokkal, hogy könnyen adtam magam azzal a csókkal...

Szóval erre se garancia, se jó válasz nincs 🤷‍♀️

2021. júl. 1. 08:18
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenkinek magának kell éreznie. De ha egy tapasztaltabb, jóindulatú véleményt kérsz: nem korai. Ha megvan a vonzalom, akkor 1. randi meg 5. randi is tökéletes első csóknak.

Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp működik, valaki le fog hurrogni, hogy milyen prűd vagy, valaki egy büdös prostinak tartja azt, aki első randin lefekszik valakivel. A lényeg az, hogy különbözőek vagyunk, különböznek a randihelyzetek is. Nem szégyen semmi, ha mindkettőtöknek úgy a jó. Mert ez csak rátok tartozik.

2. 3. randi meg szerintem pont ideális első csóknak 😀

2021. júl. 1. 08:21
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de csak ha akarod.
2021. júl. 1. 08:30
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. júl. 1. 08:40
 8/18 anonim ***** válasza:
97%
Igazából lehet nyugodtan az első randin is, ha úgy alakul. Fogod szerintem érezni.
2021. júl. 1. 09:09
 9/18 anonim ***** válasza:
8%
Manapság már luxus normálisan megismerni a másikat, már egyből b*szn* kell vele, meg smárolni.. Szánalmas.
2021. júl. 1. 10:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy korai, vagy késöi, ez mindig késöbb döl el. Csináld ahogyan érzed!!!
2021. júl. 1. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!