Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik randin korai elmondani, hogy én nem beszélek az anyámmal?
Már egy éve nem beszélek az anyámmal, ennek meglehetősen sok oka van, kedve a gyerekkori bántalmazástól a felnőttkori módszeres kikészítésig.
Lényeg a lényeg, hogy ezt a harmadik randin megemlítettem a srácnak, mesélt az anyukájáról és szóba hozta az enyémet is és hát mondtam, hogy nem beszélek vele. Erre azt mondta jó, ez egy másik történet.
Nem szeretem részletezni még a családi életemet, persze alap dolgokat elmondtam, mégiscsak ismerkedünk. Azt gondoltam ennyi infó belefér. Vajon ennek most olyan felhangja van, hogy aki már az anyjával sem jön ki az normális nem lehet? Titkolni kellett volna amíg lehet?
akkor lett volna gáz, ha te hozod fel a témát a semmiből
így nem, egyáltalán, jobb, h kiderült
te is látod majd, mennyire lehet rá számítani,
vannak szülők, akikkel nem lehet kijönni
Ez milyen duma már hogy az egy másik történet?
Nekem az egyik volt csajomnál már az első alkalommal gyanús volt hogy nem beszél sose az apjáról, a másodikon meg kihúztam belőle hogy miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!