Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Harmadik randin korai elmondan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik randin korai elmondani, hogy én nem beszélek az anyámmal?

Figyelt kérdés

Már egy éve nem beszélek az anyámmal, ennek meglehetősen sok oka van, kedve a gyerekkori bántalmazástól a felnőttkori módszeres kikészítésig.

Lényeg a lényeg, hogy ezt a harmadik randin megemlítettem a srácnak, mesélt az anyukájáról és szóba hozta az enyémet is és hát mondtam, hogy nem beszélek vele. Erre azt mondta jó, ez egy másik történet.

Nem szeretem részletezni még a családi életemet, persze alap dolgokat elmondtam, mégiscsak ismerkedünk. Azt gondoltam ennyi infó belefér. Vajon ennek most olyan felhangja van, hogy aki már az anyjával sem jön ki az normális nem lehet? Titkolni kellett volna amíg lehet?

2012. okt. 29. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:

akkor lett volna gáz, ha te hozod fel a témát a semmiből

így nem, egyáltalán, jobb, h kiderült

te is látod majd, mennyire lehet rá számítani,

vannak szülők, akikkel nem lehet kijönni

2012. okt. 29. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy titkolni kellett volna. Jobb tiszta lapokkal játszani, és elmondani mindent az elején. Legalábbis szerintem. Azt sem tartom valószínűnek, hogy ezen múlna a kapcsolatotok. Ha nekem fontos valaki, nem befolyásol, hogy milyen a kapcsolata az anyjával.
2012. okt. 29. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez milyen duma már hogy az egy másik történet?

Nekem az egyik volt csajomnál már az első alkalommal gyanús volt hogy nem beszél sose az apjáról, a másodikon meg kihúztam belőle hogy miért nem.

2012. okt. 29. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan elmondhatod. Nekem volt, aki már első alkalommal mesélt a rossz családi hátteréről.
2012. okt. 29. 13:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de ez rossz beidegződés is. Pont egy éve alakulóban volt valami egy sráccal és akkor szakítottam úgymond végleg anyámmal, szépen magam megoldottam mindent, lakás, ilyesmi. A sráccal nem voltam idegbeteg, nem nyomtam rá az otthoni gondjaimat, de ő kérdezgetett én meg meséltem, hogy miért ez a helyzet köztem és anyám között. Rá 1 hétre közölte, hogy neki ilyen zűrös ember nem kell. Azóta nem is merem említeni, mert kinek kell olyan valaki, aki nem beszél az anyjával. A családom többi tagjával kiváló a kapcsolatom
2012. okt. 29. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem butaság, ha csak nincs mögötte valami nagyon durva sztori (kiraboltad anyádat, elszeretted a hapsiját stb.) akkor ennyi bele kell hogy férjen! Én se beszélek egynémely nagyon közeli rokonommal (nem keressük egymást, nincs konfliktus) mondjuk a szüleimmel pont szerencsére igen.
2012. okt. 29. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!