Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen meg korai a pasi?
Figyelt kérdés
A barátnőim mindig mondják, h jöjjünk már össze meg a többi fiú is biztat szerintem Ő is szeretné ,h összejöjjünk.Voltam már vele moziban de nem ketten ha nem bff el és jol éreztem magam.Szerintetek2012. okt. 16. 19:16
1/11 anonim válasza:
12 évesen sokan már agyba-főbe kúratják magukat...Szerintem ha akarod legyen!De dugás ne legyen az még korai!
2/11 anonim válasza:
Szerintem neked először a barbi korszakot kéne lezárnod
3/11 anonim válasza:
kézfogás-ölelés kapcsolat, arcra puszi... 12 évesen bőven sok -.-'
17F
4/11 A kérdező kommentje:
oki köki a válaszokat! :)
Ráhajthatok?:+
2012. okt. 16. 19:27
6/11 anonim válasza:
A köki az Kispesten van. Azt hiszem te a köszönöm szót kerested!
12 évesen legyenek fiú ismerőseid, haverkodjatok, de mégis milyen kapcsolatot akartok ti? Mikor a szó fogalmával se vagytok tisztába.
Először helyesen tanuljatok meg írni, aztán bőven lesz még időtök hapsizni!
7/11 anonim válasza:
Neked még a Barátok közt is sok, gyermekem.
8/11 A kérdező kommentje:
köszi a 5-ösnek a töbiekk meg......meg jajjj hagyjatok má' ne fárasszatok.És igen a köszi=köki
2012. okt. 17. 17:38
9/11 anonim válasza:
Hát én most 11 éves vagyok és 1 hónapja összejöttem egy fiuval ma adott az arcomra egy puszit. Szerintem nem korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!