Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok. Az anyukám azt mondja, hogy még korai nekem pasi. Tényleg így van?
Tény, hogy anyukádat becsüld meg és hallgass rá. Én is most 28 éves fejjel látom be, hogy mindig igaza volt, pedig akkor hogy lázadtam ellene.
Azzal viszont én is egyetértek, hogy sétállni, tévézni, mozizni, fagyizni, dumálni, bicajozni lehet akár egy fiúval is, lassan csókolózni is, de ennél többre még ne vállalkozz.
Ez nehéz kor, mert már kezdődik az érdeklődés, és zavarognak a gondolatok.
Szexre 16 éves korod alatt ne is gondolj, tönkreteheti majdani egész életed.
Boldog kamaszokort kívánok:-)
Ez mind igaztúl fiatal vagy még a komolyab kapcsolatra ez alatt gondolom tudod mit értek.Tény a te korod beli fiúk többsége le van maradva de nálad idősebb fiúk meg általábban
csak a szexre gondolnak.
Nekem is 13 évesen volt először barátom. Ő is 13 volt.
igaz nem tartott sokáig(1 hónap volt össz-vissz) de tapasztalatszerzésnek jó volt. Csak okosan kell csinálni:) A barátom mindent szeretett volna kipróbálni de én nem hagytam, csak smároltunk. És nagyon jól tettem mert ha többet hagytam volna egész életemre rossz élményeket szereztem volna. ajánlom te is így tedd, és hallgass anyukádra mert ő csak tapasztaltabb mint te:)
További szép napot!
Pontosan mi korai az anyukád szerint? :)
A kislányom 8 éves és bizony elkedtem foglalkozni a gondolattal, hogy 3-4 év és amilyen helyeske, bizos megjelennek az életében a fiúk.
Szeritem a szerelemnek, ismerkedésnek minden korban helye van.
A szexuális életre valóban nagyon fiatal vagy még de valószínűleg nem testileg, hanem lelkileg. Ezen nem lehet változtatni. :) Viszont ha meg akarsz érni rá, akkor kell az ismerkedés, barátkozás a fiúkkal. Hogy megismerd a viselkedésüket, a reakciójukat. és, hogy megtanuld, hogy csak az történjen meg amit te is akarsz. Egyelőre ne kezd sokkal idősebb fiúkkal (szerintem). A kortársaid között is biztosan találsz csinos, érdekes srácokat.
És az elős csókot se pazarold akárkire (ha még megvan):):):)
Ja.. és a mamád jót akar neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!