Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randi a pasi lakásán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randi a pasi lakásán csak szerintem lenne korai?

Figyelt kérdés

Eszem ágában sincs lefeküdni vele egyelőre, pedig iszonyatosan vibrál köztünk a levegő, csak alapból nem vagyok az a fajta lány aki egyből beadja a derekát. Kérdés: Felmenjek második randin a lakására vagy inkább ne? Hihetek-e annak a kijelentésnek, hogy nem akarna semmi olyat amit én nem szeretnék vagy ez csak egy szokásos befűzős duma? Nem tűnik vadbaromak amúgy. Egyébként a srác 28, tehát valószínűleg nem csak beszélgetni akarna..

18/L

2012. júl. 5. 21:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
nem, nem csak beszélgetni akar
2012. júl. 5. 21:13
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Én is amilyen gyorsan csak lehet lakásra hívom... És eszem ágába sincs ilyen hamar megdugni vagy hasonló csak szeretem ha hozzám jönnek szeretek házi gazda lenni vendég helyett ... Ennyi és nem több szerintem nyugodtan felmehetsz ha ő nem is hasonló gondolkozású jobb ha most derül ki és tisztázod le mint később csak nem fog megerőszakolni ..
2012. júl. 5. 21:15
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Hát figyelj, ha nem fog megerőszakolni, vagyis annyira ismered, akkor menj fel. Alkoholt kerüld azért. (tudom hangulatot ad, de tényleg kerüld) + az ágyat se nagyon közelítsétek meg.
2012. júl. 5. 21:22
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen ő is azt mondta, hogy nem szeret sokáig várni azzal hogy lakásra menjen, mert ott sokkal oldottabb a helyzet. Meg is lepődtem, hogy már most odahív, aztán mondta hogy nem érti, hogy miért ijedt meg eddig minden nő ettől, és hogy ő nem arra megy, hogy megerőszakoljon meg ilyenek, csak ott mennyivel jobb lenne találkozni..
2012. júl. 5. 21:25
 5/17 A kérdező kommentje:
Alkoholt mindenképp kerülném, akkor már túlságosan is oldott lenne a hangulat :)
2012. júl. 5. 21:26
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

Hát én azért nem értem azt a kant, aki egy "kötelező 3 randi" erejéig nem bírja ki valami kávézóban, vagy moziban, vagy akárhol...

Oké, persze, lakásban oldottabb a hangulat, na de második randin?

Meg aztán ez a 18-28 kombináció is érdekes, én lehet, hogy ha komoly kapcsolatot akarnék, akkor nem mennék fel. Simán lehet egy jól megrendezett műduma az egész, ha viszont annyira komolyan tervez, akkor szerintem bőven lesz rá még hosszú évetek, hogy oldott hangulatban lakásra menjetek, az elejét nem kéne elkapkodni.

Szerintem.

21L

2012. júl. 5. 21:55
 7/17 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam én is, hogy ez csak egy jó szöveg. Igazad van, mert tényleg lenne még elég időnk a lakásos randihoz, ha tényleg komolyan tervez. Itt a hangsúly a HA szón van..
2012. júl. 5. 22:06
 8/17 anonim ***** válasza:
53%
Már nem azért te egy kávézóban is pont annyira tud megdugni mint otthon tehát szerintem hülyeség az egész ..
2012. júl. 5. 22:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Jó, hát ebben is van valami. Majd még meggondolom akkor, de szerintem nem kéne túlkombinálnom a dolgokat..
2012. júl. 5. 22:55
 10/17 anonim ***** válasza:

Bár ellenkezik az elveimmel, de szerintem még ne menj fel! Előbb ismerd meg! Ellenben ha jó emberismerő vagy és biztire tudod hogy a szex után nem pattintana le csak jobban akarna akkor semmi gond. Bár talán jobban akar ha nem kap meg könnyen. Ez egy ellentmondás de van olyan csaj akit nem kaphatok meg de minden nőnél jobban izgat a földön!!!

28F

2012. júl. 5. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!