Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randi a pasi lakásán csak szerintem lenne korai?
Eszem ágában sincs lefeküdni vele egyelőre, pedig iszonyatosan vibrál köztünk a levegő, csak alapból nem vagyok az a fajta lány aki egyből beadja a derekát. Kérdés: Felmenjek második randin a lakására vagy inkább ne? Hihetek-e annak a kijelentésnek, hogy nem akarna semmi olyat amit én nem szeretnék vagy ez csak egy szokásos befűzős duma? Nem tűnik vadbaromak amúgy. Egyébként a srác 28, tehát valószínűleg nem csak beszélgetni akarna..
18/L
Hát én azért nem értem azt a kant, aki egy "kötelező 3 randi" erejéig nem bírja ki valami kávézóban, vagy moziban, vagy akárhol...
Oké, persze, lakásban oldottabb a hangulat, na de második randin?
Meg aztán ez a 18-28 kombináció is érdekes, én lehet, hogy ha komoly kapcsolatot akarnék, akkor nem mennék fel. Simán lehet egy jól megrendezett műduma az egész, ha viszont annyira komolyan tervez, akkor szerintem bőven lesz rá még hosszú évetek, hogy oldott hangulatban lakásra menjetek, az elejét nem kéne elkapkodni.
Szerintem.
21L
Bár ellenkezik az elveimmel, de szerintem még ne menj fel! Előbb ismerd meg! Ellenben ha jó emberismerő vagy és biztire tudod hogy a szex után nem pattintana le csak jobban akarna akkor semmi gond. Bár talán jobban akar ha nem kap meg könnyen. Ez egy ellentmondás de van olyan csaj akit nem kaphatok meg de minden nőnél jobban izgat a földön!!!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!