Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék ellene tenni? Ha elkezdünk randizni, azonnal 2 lépést hátralépek :/
Figyelt kérdés
Mostanában elég sok új sráccal ismerkedtem meg, közülük volt 2 (nem egyszerre) akinél úgy éreztem, hogy több is lehet. Mind a két esetben kölcsönös volt az érzés. Haverokként tök jól elvoltunk, állandóan találkoztunk, ide mentünk-oda mentünk, és mikor megbeszéltük, hogy jó akkor most elmegyünk randizni, onnanstól kezdve 2-t hátraléptem, és elkezdtem gondolkodni, hogy ez a kapcsolat miért nem lesz nekem jó, és a vége az lett, hogy semmi nem lett, pedig ameddig nem fordult komolyabbra a dolog, addig annyira szerettem volna. Meg így utólag is bánom, hogy nem lett semmi. 21L vagyok. Szerintetek mit tudnék tenni, hogy leküzdjem magamban ezt a dolgot? Köszi előre is.2012. júl. 5. 20:09
1/7 anonim válasza:
hát tul sokat agyalsz, de amúgy a pasizást is túlzásba viszed, kicsit vissza kellene venni, nem minden héten mással lenni
2/7 BB Ádám válasza:
bocsi de lusta vagyok elolvasni a nagy bekezdést, de a főkérdésből indulva ha szereted old meg minden áron, ha nem dobd
3/7 anonim válasza:
Én is pont így vagyok ezzel. szerintem nem az a baj, hogy sokat pasizol.
Nézd a jó oldalát legalább megpróbáltad, van ilyen, hogy valaki csak barátnak fantasztikus, de párkapcsolatra totál nem lenne jó...
Hidd el, hogy ez nem lesz mindig így...csak ki kell várni
4/7 A kérdező kommentje:
Az azért kicsit túlzás, hogy minden héten mással... A kettő között fél év van...
2012. júl. 5. 20:26
5/7 anonim válasza:
akkor bocs, nem akartalak "bántani"
6/7 A kérdező kommentje:
:) Nem vettem a szívemre. Köszi mindenkinek a választ
2012. júl. 5. 20:28
7/7 anonim válasza:
Ami az életben egyedül számít az a SZERELEM, SZEX és a ROCK'n'ROLL!
A többivel ráérsz törődni 30 évesen is!
Ne agyalj, hanem élvezd az életet! Aki nem él, az nem sebzőik meg, de aki nem kap sebeket, az nem is tudja értékelni az életet! Erről ennyit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!