Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne lefeküdnöm vele a harmadik randin? Vagy ezzel elronthatom?
Sosem vaciláltam ilyen dolgokon, valahogy eddig mindig vártam több hetet,majd' egy hónapot gyakoribb randi alkalmakkal.
Azonban a jelen helyzetben, volt két fantasztikus randink, majd ki ment külföldre pár hétre. Ha visszajön és találkozunk,túl korai lenne ha az alkalommal le is feküdnénk?
Számomra korai, habár akadhat olyan hangulat, mikor bőven belefér.
Huszonévekközepe perjel fö mint fösték bötü.
Nekem nem lenne korai.
És ettől nem függ semmi. Ha ő komoly kapcsolatot akar (és te is), akkor az nem azon fog múlni, hogy 3. vagy 10. randin dugtok.
Ha biztos vagy a dologba, hogy nem csak kihasználna, akkor mehet. Ha nem zavar az se, ha csak kihasznált, akkor is mehet.
A férjemmel a 3. randin feküdtünk le. Nem oszt, nem szoroz. 7 éve vagyunk együtt.
Előtte levő pasimmal 1 hónap után, de lehet volt az másfél is. Utána kidobott.
Azelőtt 2 másfél éves kapcsolatban úgy alakult, hogy 1 hét után (az egyikből eljegyzés is lett).
Szóval erre nincs recept, ha jól esik, csináljátok.
Ha csak azt akarja, akkor valóban 1-2 hónap után is csak azt fogja akarni, de ráadásul addigra esetleg jól bele is esel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!