Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Harmadik randira mit ajánlanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik randira mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szóval megvolt a két első randi, először kávézás, másodszor mozi, plusz vacsora... Nagyon jól éreztük magunkat, és jön a harmadik randevú, de nincs ötletem helyszinre... valami olyan hely lenne jó, ahol végre lekaphatom, mert csók még sajnos nem volt, de beszéltem vele erről, azt mondta legközelebb már lehet. Valami ötlet? :) 27/F

2017. febr. 12. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Korcsolyapálya.
2017. febr. 12. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Bárhol lehet csókolózni, nem a helyszín számít.

Azt se tudjuk, hogy hol laktok, így nem egyszerű bármit is javasolni. Főleg hogy egyikőtökről se tudni semmit.

Ha szép idő lesz, egy kilátóhoz is elmehettek, ott most nem lesz tömeg. Visztek kaját, forralt bort, és hajrá.

Ha hideg lesz vagy esik, elmehettek egy kiállításra.

2017. febr. 12. 09:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát szlovákiai vagyok, úgyh asszema konkrét helyszinek nem sokat segitenek :) Arra gondoltam, hogy esetleg elhivnam magamhoz filmet nézni... De lehet túl korai, ha még csók se volt, nemtom...
2017. febr. 12. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Bowling, korcsolya, bármi, ami aktív program... Ott már lehet olyan szitut alakítani, hogy meglegyen az első csók.

sok sikert!

29f

2017. febr. 12. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Séta a Ligetben vagy a Margitszigeten - ha bp-i vagy, vagy menjél el vele valahova kirándulni, tanulmányozd a budai hegyeket, a google-ba írd be, hogy kirándulási célpontok Bp-en például.
2017. febr. 13. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
foly: vagy mehettek uszodába is,ha tud úszni.
2017. febr. 13. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tud úszni, még jobb. Odaállítod e medence szélére, oszt hátulról adsz neki. Menekülni nem tud, mert előtte ott a víz... :-))
2017. febr. 13. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!