3 telefon van amit kinéztem: az egyik a Sony Xperia U, a másik a ZTE Grand X In a harmadik pedig az LG Optimus L9. Ti melyiket ajánlanátok? És szerintetek mennyivel jobb egy 2magos 1GHz-s, mint egy 1magos 1,6GHz-s proci?
Az U-nak nem bővíthető a memóriája viszont 2 magos proci van benne (magonként 1GHz) de csak 512RAM.3,5" kijelző. 48 ezerért tudom beszerezni.
A ZTE 1,6GHz-s proci, 1magos de 1GB RAM és nagy kijelző (4,3"). 52ezerért tudom megvenni
LG- 2magos proci (magonként 1GHz) 1GB RAM, nagy kijelző (4,7"), egyedi felület. Viszont a mobilarénán annyira nem dícsérik mint az U-t és a ZTE-t. És az LG-t 64ezerért tudom beszerezni, ami a ZTE-hez képest szerintem kicsit sok.
Grand X, főleg, ha nagyobb telefon kell. Ha kisebb kell, akkor értelemszerűen U, de a ZTE erősebb is.
Az LG-t felejtsd el, még mindig nem tanultak meg telefont gyártani, az L9 is szar, 50-et se ér.
A Grand x in-t ne úgy nézd, hogy 1 magos, hanem inkáb úgy, hogy ebben egy intel atom processzor van. Teljesen más mint amit eddig telefonba tettek.
De ott van a Grand x, amibe viszont egy tegra 2-es proci van (ez 2 magos), minden másban ugyanolyan mint a grand x in.
Sony!
Az LG tényleg nem v.mi szuper. A tudása nem áll arányban az érte elkért összeggel.
A ZTE egy magos procija veri az xperia U két magosát!Meg az 1Gb Ram is jó ha van már egy telefonba.
A ZTE jobb telefon mind kettőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!