Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 2. talin korai átmenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már egy ideje beszélgetek egy sráccal csak nemrég jutottunk ahhoz hogy randizzunk, és kirándulni voltunk. Viszont nem annyira jó az idő mostanság, ráadásul maszkban kell lenni mindenhol, nem lehet beülni, és felajánlotta hogy 2.on átmehetnénk hozzá de leszögezte hogy ő nem akarja elkapkodni a dolgokat, csak szimplán amiatt mert alig van programlehetőség. Alapesetben én sem mennék ilyen hamar át, de megértem a karantén miatt hogy most fagyoskodjunk kint vagy egy plázában keringjünk?
Vagy van ötletetek mit lehet még kihozni randi formában?(egy ideje ismerem és tényleg látszik hogy nem a bugyira játszik, meg mondta h rendes kapcsolatot szeretne, nagyon tisztelettudó is, tehát tudom hogy ez nem "csalogató" duma)
25L
2021. jan. 24. 09:27
1/6 anonim válasza:
Menj at ha ugy erzed, nem lesz gond
2/6 anonim válasza:
Nyugodtan menj át, felnőtt emberek vagytok, nem más kell megmondja mi korai és mi nem ☺️
3/6 anonim válasza:
Of course, menj. Én is elhívtam magamhoz első randin a lányt, másodikon is. Más kérdés, hogy kicsit hülye voltam, mert megdugtam első randin, pedig nem akartam. 🙂
4/6 anonim válasza:
Azert valakinek ird meg pontosan a cimet, hova is mesz...
5/6 anonim válasza:
Én mostanában randiztam egy férfival, első randin egy plázában keringtünk óra hosszákig és beszélgettünk. Masodikon átmentem hozzá, de csak mert nem volt kedvünk megint plázázni vagy szétfagyni :)
6/6 anonim válasza:
Ha 25 évesenen ezt nem tudod eldönteni, akkor nem kéne még pasiznod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!