Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi rahajtott a baratnomre mielott megismert volna engem, de a baratnom meg akkor visszautasitotta, es most nekem udvarol, adjak neki eselyt?
Figyelt kérdés
Miutan megismert engem, azota ertem van odaig meg vissza, de igy eleg hiteltelen szamomra. En vagyok tul negativ? Ti mit tennetek? Szerintetek ez mennyire gaz? B lehetosegnek ereznem magamat, es folyton ott lebegne a tudat, hogy o akarta a baratnomet, csak nem jott ossze neki.2020. máj. 26. 16:56
1/5 anonim válasza:
Én nem kezdenék vele. Nekem ez alapján úgy tűnik, neki tökmindegy csak valami csaj legyen..
2/5 anonim válasza:
Én is hanyagolnám. Nem leszek második senkinek. :)
3/5 anonim válasza:
Hanyagolnam baratnodnek nem kellett aztan nalad probalkozik
4/5 anonim válasza:
Ha tetszik neked, miért ne jönnél össze vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!