Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hogy éltétek meg, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy éltétek meg, ha egy pasi visszautasított? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Írjatok kort is, légyszi! 16/L

2013. jan. 16. 13:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Megalázónak éreztem, alig tudtam a szemébe nézni utána, de visszaadtam neki! Amikor később ő próbálkozott volna, és azt merte mondani, hogy már akkor is engem akart, amikor én kezdeményeztem, akkor durrant el az agyam és elküldtem a francba.

Az oka pedig az volt, hogy túl fiatalnak tartott magához, ő volt akkor 24 éves, én 18. Ez már akkor 3 éve zajlott közöttünk, majd újabb 3 év múlva próbálkozott ő nálam, és itt ért véget végérvényesen a "kapcsolat".

30/N

2013. jan. 16. 13:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Nálam is kb ez a helyzet, csak az okot nem mondta. 1 év múlva meg úgy látszik, barátkozni akar megint. Noormális???
2013. jan. 16. 13:52
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha téged még érdekel, akkor azt tudom tanácsolni, hogy emelkedj felül a korábbi elutasításon és derítsd ki mit akar. Nehogy később megbánd, hogy esetleg nem adtál még egy esélyt a dolognak. 1. voltam.
2013. jan. 16. 13:54
 4/18 anonim ***** válasza:
Nagyon pocsékul éreztem magam.Azt hiszem fél napra bezárkóztam a szobábma és sírtam. De aztán rájöttem,hogy nincs értelme, ha neki én nem kellek,majd fogok kelleni másnak. Azóta sem mondtam senkinek,hogy szeretem,mert félek,hogy elútasítanak, és ennek lassan 5 éve, de szeretek valakit,csak nem vagyok képes kimondani. Úgyhogy mély nyomot hagyott bennem ő...
2013. jan. 16. 13:54
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Úristen, ti csajok egyetlen egy elutasítástól így bedepiztek, akkor igazán átérezhetnétek, hogy nekünk fiúknak milyen rossz lehet, amikor vagy 30 csaj utasít vissza egymás után!! :(
2013. jan. 16. 14:00
 6/18 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan egyszerű. Nálatok, fiúk, ez"foglalkozási ártalom" mert általában ti kell(ene) kezdeményezzetek. Mi viszont vétünk a szokások ellen és még pofára is esünk.
2013. jan. 16. 14:02
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Én nagyon szégyelltem magam. De utána úgy voltam vele, hogy legalább megtettem ami tőlem telt.. Mindenesetre azóta sem próbálkozom fiúknál

30/n

2013. jan. 16. 15:05
 8/18 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem tudtam kiszeretni a srácból aki több mint 3 hónapja lekoptatott... Fáj.
2013. jan. 16. 15:50
 9/18 anonim ***** válasza:
52%
Igazából szerintem is a fiúknak az a dolga, hogy kezdeményezzen, ezt hívják udvarlásnak.. Ha a nő udvarol, és elbukik, az még gázabb szerintem is..
2013. jan. 17. 10:11
 10/18 anonim ***** válasza:
kicsit elkenődtem... aztán randira hívott az izmos, szexi haverja és el is felejtettem :D
2013. jan. 20. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!