Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hogy éltétek meg, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy éltétek meg, ha egy pasi visszautasított? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Írjatok kort is, légyszi! 16/L

2013. jan. 16. 13:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
5-ös látod, mi fiúk szenvedjünk csak, essünk pofára, rohadjunk meg, de ők 1 elutasítást nem bírnak elviselni. Hölgyeim elárulok egy titkot, nekünk se esik jól az elutasítás, a mi önbizalmunkat is lerombolja, sőt ku*va szarul szokott esni, főleg ha egymás után 70x megtörténik, ahogy 5-ös is írta.
2013. jan. 20. 22:11
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Szinte sose utasítottak még vissza, bár nem sűrűn kezdeményeztem (szerintem az a férfi dolga lenne) az egyetelen aki nemet mondott azért tette mert volt barátnője (akkor nem tudtam hogy van neki) őt azóta is tisztelem emiatt, és békénhagyom
2013. jan. 20. 22:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta, hogy túl pörgős vagyok, meg még az előző párjába szerelmes... sírtam picit... de basszus annyi pasi van a világon akiből választani lehet... szóval egy picit még sajnáltattam magam..és két nap múlva elmentem randizni egy másikkal. :) 22/L
2013. jan. 20. 23:22
 14/18 anonim ***** válasza:

volt egy nagyon csúnya eset

a sráccal 3 vagy 4 alkalommal találkoztam tök jól éreztem magam vele és szerintem ő is velem különben nem találkoztunk volna többet..

kezdtem belezúgni de egyik napról a másikra már nem válaszolt az üzeneteimre és minden kapcsolat megszakadt köztünk. eleinte nem értettem de aztán rá kellett jönnöm hogy ő már egy másik lánnyal van. akkor kiborultam napokig sírtam a családom nem tudta mi a bajom nekik nem beszéltem róla..még soha nem voltam szerelmes és aoha nem gondoltam volna hogy valaki így át tud verni.

sokat szenvedtem miatta. de rájöttem hogy kár érte mert ugysem szeretett csak kihasználta a naiv kislányt kár volt minden könnycsepp érte. addig sem és azóta is nehezen nyítok a fiúk felé mint barát mert félek hogy túlgondolom vagy hogy nem kellenék nekik.

azt érzem hogy ennyire még sosem aláztak meg hogy ennyire semmibe vesznek

innen is üzenem neki hogy szar-rok rá és pusztuljon a riderrel együtt

2013. jan. 21. 00:17
 15/18 anonim ***** válasza:
#14-esnek írom, hogy velem is csináltak már ilyet párszor. Az egyik eset példaként: egy ideig úgy nézett ki, hogy minden jól megy, rengeteget beszélgettünk legalább egy hónapon át, aztán egyszer csak egyik napról a másikra többet nem írt vissza nekem. 2 hét alatt 5 buliba ment el (szándékosan jelezte részvételét FB-os eseményeken, meg eközben fűnek fának írogatott, virult az üzenőfalakon), és onnantól le voltam ejtve. Piszkosul megalázó volt az egész, mert még arra sem méltatott, hogy akár kedvesebb, akár bunkóbb stílusban közölje velem, hogy ne gondoljak vele kapcsolatban semmire. Hónapokig éreztem ennek az egésznek a hatását azután... 23/F
2013. jan. 22. 09:20
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

Azt mondta hogy ő ilyen csúnya lánnyal nem kezdene mint én. Mai napig eszembe jutnak a szavai. Pedig rá pár nappal kaptam egy üzenetet az egyik ismerőstől, hogy "Szeretnék veled találkozni megint, mert nagyon tetszel". Kérdem én, akkor lehet mégsem vagyok olyan csúnya?

Nagyon fájó volt, az önbizalmamat nagyon megtörte. Utána még sokáig fájt a seb. Azóta eltel 6 év. Pont pár hete találkoztam vele, és hogy ő azóta milyen csúnya lett! 3-szor akkorára hízott mint amilyen volt. Nem is értem mit ettem rajta.

23/L

2013. febr. 1. 20:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Eddig egy pasi utasított vissza, vagyis először azt gondoltam, hogy ő is akar tőlem valamit csókolóztunk stb. Aztán másnap írtam neki és akkor közölte velem, hogy most nem akar semmi komolyat. elég hamar túltettem magam rajta.
2013. febr. 1. 20:14
 18/18 Pretty_Fighter ***** válasza:

Nem szokták megmagyarázni miért,egyszerűen csak nem keresnek többé.Én meg inkább nem kérdem meg miért..:D

Akkor picit rosszul esik,de hamar túllendülök rajta:)

2013. febr. 1. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!