Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy éltétek meg, ha egy pasi visszautasított? Mi volt az oka?
volt egy nagyon csúnya eset
a sráccal 3 vagy 4 alkalommal találkoztam tök jól éreztem magam vele és szerintem ő is velem különben nem találkoztunk volna többet..
kezdtem belezúgni de egyik napról a másikra már nem válaszolt az üzeneteimre és minden kapcsolat megszakadt köztünk. eleinte nem értettem de aztán rá kellett jönnöm hogy ő már egy másik lánnyal van. akkor kiborultam napokig sírtam a családom nem tudta mi a bajom nekik nem beszéltem róla..még soha nem voltam szerelmes és aoha nem gondoltam volna hogy valaki így át tud verni.
sokat szenvedtem miatta. de rájöttem hogy kár érte mert ugysem szeretett csak kihasználta a naiv kislányt kár volt minden könnycsepp érte. addig sem és azóta is nehezen nyítok a fiúk felé mint barát mert félek hogy túlgondolom vagy hogy nem kellenék nekik.
azt érzem hogy ennyire még sosem aláztak meg hogy ennyire semmibe vesznek
innen is üzenem neki hogy szar-rok rá és pusztuljon a riderrel együtt
Azt mondta hogy ő ilyen csúnya lánnyal nem kezdene mint én. Mai napig eszembe jutnak a szavai. Pedig rá pár nappal kaptam egy üzenetet az egyik ismerőstől, hogy "Szeretnék veled találkozni megint, mert nagyon tetszel". Kérdem én, akkor lehet mégsem vagyok olyan csúnya?
Nagyon fájó volt, az önbizalmamat nagyon megtörte. Utána még sokáig fájt a seb. Azóta eltel 6 év. Pont pár hete találkoztam vele, és hogy ő azóta milyen csúnya lett! 3-szor akkorára hízott mint amilyen volt. Nem is értem mit ettem rajta.
23/L
Nem szokták megmagyarázni miért,egyszerűen csak nem keresnek többé.Én meg inkább nem kérdem meg miért..:D
Akkor picit rosszul esik,de hamar túllendülök rajta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!