Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért k_váz le az összes pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért k_váz le az összes pasi akinek visszautasítom a szexuális közeledését?

Figyelt kérdés

Az elmúlt fél évben 2 pasival tartottam aktív szexuális kapcsolatot, de legalább 30-at kellett lepattintanom. Szerintük gyenge vagyok, mert nem kapcsolatot keresek hanem szexorientáltságomból kifolyólag olyan férfiakkal fekszem le, akik számomra tényleg tökéletesek, külsőleg mindenképp. Ha az ezredik "De csak szexeljünk naaa..." szánalmas kérésre ezt elmerem így mondani... volt olyan aki le is köpött. Igaz, hogy őt az a bátyám lerendezte, de miért kell ennyire undorító, alpári módon viselkedni? Eleve nem vagyok az adott illetővel egy kategóriában, szívesen leülök vele kávézni vagy üdítőzni, de szinte a harmadik mondatában a szexre tereli a szót. Ha pedig felállok az asztaltól képes utánam kiabálni az egész étterem/bár füle hallatára hogy így szánalmas k_va meg mocskos r_anc...

Miért kell ezt?

20/L

2018. okt. 19. 19:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Mert pötchök..
2018. okt. 19. 19:19
 2/24 anonim ***** válasza:
18%
Most komolyan nem veszed észre mennyire egy ribi vagy? 🤷
2018. okt. 19. 19:19
 3/24 anonim ***** válasza:
21%
Az vagy akkor miért szégyenled?
2018. okt. 19. 19:20
 4/24 A kérdező kommentje:
Miért vagyok ribi? Ha nem akarok kapcsolatot de vannak vágyam a férfiak után akkor én vagyok a ribi? A 2 pasi tud egymásról...
2018. okt. 19. 19:21
 5/24 anonim ***** válasza:
23%
Tehát a 2 kanod mellé interjúztatod a népetkonkrétan 30 hapsi ál ismerkedés ilyen céllal, most meg itt próbálod beadni, hogy neked még csak közöd sincs a faxhoz?
2018. okt. 19. 19:23
 6/24 anonim ***** válasza:
89%

Mert sok paliban ez a mentakittas van meg.

Nem fekszel le vele kva vagy lefekszel vele mocskos kva vagy.

2018. okt. 19. 19:25
 7/24 anonim ***** válasza:
2%
De annyi lukad hol van, hogy 30 kelljen? Amúgy is mi az, hogy megfeleljen neked? Külsőre jöjjön be, meg tudjon dugni... mi kell még Krisztus a kereszten?
 8/24 anonim ***** válasza:
17%
Mindegy. Elég más a gondolkodásmódom mijt neked. Bár a ribitől egy fokkal feljebb vagy. Mert nem fekszel össze mindenkivel. Bár nekem ugyan az. Én példáúl nem szeretek csam úgy szexelni. Én csak szerelemből szeretek. Meg érted. Ez nekem túl sok lenne. És lehet tőlem is megkapnád. Jaj. Már meg is kaptad. 😅
 9/24 anonim ***** válasza:
13%
Mi zavar szivi? Álmodzsz? Még senki után nem kiabáltam. Nem is halottam ilyet, soha sehol. Mi a problémád? Senki nem akar megprückölni?
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
Miért vered nagydobra? Akkor ne is csodálkozz...
2018. okt. 19. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!