Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Niceszisz kérdése:

Ilyenkor mi zajlik le egy Férfi agyában?

Figyelt kérdés

Egy régi nagy szerelmemre találtam rá facebookon. Ráírtam több alkalommal is, azonban az illető NEM válaszol nekem, pedig biztosan volt fent a közösségi portálon, mert láttam, hogy megosztott 1-2 képet, cikket.

Bejelöltem ismerősnek. Azonban erre sem reagál semmit.

A nem válasz is egy válasz?

Tegyük fel, hogy a háta közepére sem kíván engem, akkor miért nem tilt le, vagy miért nem iktatja ki az ismerősnek jelölésemet?

Basszus el tudjátok kepzelni azt, hogy sokkal roszabb kétségek között élni, mintha kapnék egy erős elutasítást. Sem pozitívumot sem negatívumot nem kapok tőle.

A másik problemàm az, hogy nem tudom elolvassa-e az üzeneteimet.

Ezen a sunyi facebook messengeren el tudsz olvasni üzenetet úgy, hogy a másik ne tudjon róla.

Szerintetek elolvassa?

Miért nem csinál semmit a bejelölésemmel?

2018. okt. 17. 19:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem rajtad kívül most már mindenki tudja az egyértelmű elutasítást. Viszont te akkor is tovább várnád a csodát, ha ő tiltana le. Szerinted, ha akarna tőled bármit, akkor nem írna vissza?
2018. okt. 17. 19:06
 2/28 anonim ***** válasza:
61%

Mert már alig emlékszik rád, egyébként is ez csak fellángolás volt részedről.

Vagy direkt szemétkedni akar, és tudja, hogy szeretted. Vagy így akar lekoptatni, elvenni a kedved a zaklatástól.

3/28 anonim ***** válasza:
81%
Attól gügg mit írtál? amúgy nem érdekled
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

Velem is volt ilyen. Bejelöltem egy lányt, eladó volt tetszett, rá is írtam. De semmi válasz nem volt. (nyilván való akkor nem jöttem be neki).

És te sem jössz be a férfinek azért nem jelöl vissza..

2018. okt. 17. 19:07
 5/28 anonim ***** válasza:
93%

Nem érdekled.

Mit nem értesz ezen?

2018. okt. 17. 19:10
 6/28 A kérdező kommentje:

Gondolom a vàlaszírók közül mindenkinek van facebookja, amit időnkent megnéz.

Ha engem valaki bejelöl ismerösnek, 2 eset létezik. Vagy visszajelölök, hogy igen ismerem, vagy elutasitom, de nem hagyom ott semmittevés nelkül. Titeket nem idegesitene ha ott tobzodnának az emberek?

2018. okt. 17. 19:13
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedbe vissza is vonnám azt a bejelölést és ezzel lezártnak tekinteném a dolgot.
2018. okt. 17. 19:14
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt hiszed, hogy ez egy köztes állapot, és fifti-fifti az esély, akkor nagyot tévedsz. Nyilván nem azért nem reagál, mert képtelen eldönteni, hogy mit feleljen, hanem mert magasról tesz rád. Még annyira sem érdekled, hogy írjon egy sima nemet. Vagy csak nem akar megsérteni, mert a nemre te majd megkérded, hogy miért nem, és máris magyarázkodnia kellene...
2018. okt. 17. 19:27
 9/28 anonim ***** válasza:
47%
Mivel a nője egy hárpija, ezért ő kezeli a fazon FB fiókját, és miután lekezelte,törölte és eltüntette a neki nem tetsző írásokat, utána ülhet a fazont oda:D
2018. okt. 17. 19:30
 10/28 anonim ***** válasza:
90%
Vannak ennyire buták,nem akar tőled semmit,le toj..
2018. okt. 17. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!