Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor ítélnek tartásdíjat?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy özvegy, de gyermekes apa újraházasodik, ismét születik gyereke, majd elválik. A második gyereket az anya kapja, de ő az elsővel él együtt.
Ilyenkor is jár gyerektartás?
2018. febr. 27. 20:51
2/4 anonim válasza:
Igen, mivel ugyanúgy marad a saját gyermekedként, akit segítened kellene nevelni. Ezen mi a nem érhető? Ugyanaz, mintha csak 1 gyereked lenne, és rá kellene fizetned a tartásdíjat. Ez ugyanaz, csak 2 gyerek van akik nem közös háztartásban élnek.
3/4 anonim válasza:
Kedves Utolso! En az az anya vagyok, aki kap az exetol 20e Ft-ot es egy kiirt kerdesemre -par kerdessel lejjebb - olyan valaszokat kaptam hogy erjem be ennyivel ha ennyi van :-) kapjanak a gyerekeim zsiros kenyeret meg amugy is minek szultem.... most akkor mi van?
4/4 anonim válasza:
Persze hogy jár. Az első gyerek nem közös, a 2. feleségnek semmi köze hozzá. Abban az esetben nem állapítanának meg gyt-t, ha mindkettő közös lenne, és az egyik az anyánál, a másik az apánál lenne elhelyezve. De mivel közös gyerek csak egy van, aki az anyával él, így természetesen kell tartásdíjat fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!