Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Niceszisz kérdése:

Ilyenkor mi zajlik le egy Férfi agyában?

Figyelt kérdés

Egy régi nagy szerelmemre találtam rá facebookon. Ráírtam több alkalommal is, azonban az illető NEM válaszol nekem, pedig biztosan volt fent a közösségi portálon, mert láttam, hogy megosztott 1-2 képet, cikket.

Bejelöltem ismerősnek. Azonban erre sem reagál semmit.

A nem válasz is egy válasz?

Tegyük fel, hogy a háta közepére sem kíván engem, akkor miért nem tilt le, vagy miért nem iktatja ki az ismerősnek jelölésemet?

Basszus el tudjátok kepzelni azt, hogy sokkal roszabb kétségek között élni, mintha kapnék egy erős elutasítást. Sem pozitívumot sem negatívumot nem kapok tőle.

A másik problemàm az, hogy nem tudom elolvassa-e az üzeneteimet.

Ezen a sunyi facebook messengeren el tudsz olvasni üzenetet úgy, hogy a másik ne tudjon róla.

Szerintetek elolvassa?

Miért nem csinál semmit a bejelölésemmel?

2018. okt. 17. 19:04
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ujabb csalódás az életben. Köszönöm a kommenteket. Ez idáig reménykedtem
2018. okt. 17. 19:47
 12/28 anonim ***** válasza:
63%

"Ezen a sunyi facebook messengeren el tudsz olvasni üzenetet úgy, hogy a másik ne tudjon róla."

Nem. Sehol nem tudod, hogy elolvasta-e, csak annyit, hogy megnyitott és/vagy megjelent a képernyőjén. De hogy ténylegesen elolvasta, azt nem tudhatod sosem.

A másik, miért nem szakadsz le róla? Valamiért nem foglalkozik veled. Egyéb gondja van, nem akar... Ne rugózz tovább rajta.

2018. okt. 17. 20:13
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Manapság gyakori az ilyesmi, mindkét nem részéről.

Igaz, ez inkább lányokra irányuló kérdés, de hátha segít megerteni ezt azt.

2018. okt. 17. 20:45
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Vissza nyalt a fagyi :D
2018. okt. 17. 21:36
 15/28 anonim ***** válasza:
Ha igazi férfi akkor konstatálja, hogy egy hülye zaklatja és iszik egy sört. A férfiak nem bonyolítják túl az életet, ezért nem nők.
2018. okt. 17. 22:02
 16/28 A kérdező kommentje:
Egy egyszerű nem-et azért írhatna...
2018. okt. 17. 22:03
 17/28 anonim ***** válasza:
Gondolom anno te koptattad le v vmi volt,külöben egyenesen kapnál egy nemet,de nem akar kaput nyitni sem neked vmiért,err te tudod a választ,senki se örül ha vki zaklatni kezdni,de annyit se érsz h letiltással bajlodjon.. Szomoru.. Rád nézve.
2018. okt. 17. 22:21
 18/28 anonim ***** válasza:

Manapság már nem "divat" egy nemet se írni. Egyszerűen ilyen az emberi értékrend sokaknál. Ne keresd, hogy miért nem ír, csak fogadd el ezt az állapotot. Nem tudsz más tenni. ez ilyen, egy "nem"-et le kell pötyögni, idő, venni kell a fáradságot. sokkal egyszerűbb annyiban hagyni.

Nyilván jó lenne tudni az okot, mert a visszajelzések fontosak lennének.

2018. okt. 17. 22:25
 19/28 A kérdező kommentje:
Annyit sem érek hogy letiltson? Basszus ez kb olyan mintha halott emberre fújnának parfümöt. Szomorú vagyok. Mindenesetre az, hogy nem ír, nem tilt le, ez inkább őt minősíti nem? az illető nem az a fajta ember, aki hirtelen felindulásból nem cselekszik. ezért nem értettem, hogy miért nem tilt le? amúgy semmilyen zaklató jellegű üzenetet nem írtam neki.
2018. okt. 17. 22:47
 20/28 anonim ***** válasza:
De miért nem fogod fel h nem izgatod.. Meddig rugozol ezen,méirt nem élsz a jelenben ahelyett h irogatsz annak aki szarik rád már bocsánat és éled életed tovább agyalás nélkül,lépj tovább,pszichologus nem ártana nem bántásból..
2018. okt. 17. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!