Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi zajlik le egy Férfi agyában?
Egy régi nagy szerelmemre találtam rá facebookon. Ráírtam több alkalommal is, azonban az illető NEM válaszol nekem, pedig biztosan volt fent a közösségi portálon, mert láttam, hogy megosztott 1-2 képet, cikket.
Bejelöltem ismerősnek. Azonban erre sem reagál semmit.
A nem válasz is egy válasz?
Tegyük fel, hogy a háta közepére sem kíván engem, akkor miért nem tilt le, vagy miért nem iktatja ki az ismerősnek jelölésemet?
Basszus el tudjátok kepzelni azt, hogy sokkal roszabb kétségek között élni, mintha kapnék egy erős elutasítást. Sem pozitívumot sem negatívumot nem kapok tőle.
A másik problemàm az, hogy nem tudom elolvassa-e az üzeneteimet.
Ezen a sunyi facebook messengeren el tudsz olvasni üzenetet úgy, hogy a másik ne tudjon róla.
Szerintetek elolvassa?
Miért nem csinál semmit a bejelölésemmel?
"Ezen a sunyi facebook messengeren el tudsz olvasni üzenetet úgy, hogy a másik ne tudjon róla."
Nem. Sehol nem tudod, hogy elolvasta-e, csak annyit, hogy megnyitott és/vagy megjelent a képernyőjén. De hogy ténylegesen elolvasta, azt nem tudhatod sosem.
A másik, miért nem szakadsz le róla? Valamiért nem foglalkozik veled. Egyéb gondja van, nem akar... Ne rugózz tovább rajta.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Manapság gyakori az ilyesmi, mindkét nem részéről.
Igaz, ez inkább lányokra irányuló kérdés, de hátha segít megerteni ezt azt.
Manapság már nem "divat" egy nemet se írni. Egyszerűen ilyen az emberi értékrend sokaknál. Ne keresd, hogy miért nem ír, csak fogadd el ezt az állapotot. Nem tudsz más tenni. ez ilyen, egy "nem"-et le kell pötyögni, idő, venni kell a fáradságot. sokkal egyszerűbb annyiban hagyni.
Nyilván jó lenne tudni az okot, mert a visszajelzések fontosak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!