Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kuka? Vagy adjak még egy esélyt? 22L
Egyetemista vagyok, emellett dolgozom egy cégnél 4 órával. Az egyik munkatársam (25F) elhívott filmet nézni, randira.
Mielőtt megkezdődött volna a film, elmentünk egyet sétálni. Jól megvoltunk, volt közös témánk (munkaidőben, ebédszünetben is jókat szoktunk beszélni).
Elmentünk megvenni a jegyeket. Mivel egyetemista vagyok, az én jegyem feleárban volt. Felajánlottam, hogy kifizetem az én részem. Beleegyezett. A csajnak odaadtam a teljes összeget, majd ő visszaadta nekem a teljes összeg felét (ez úgy jön ki, hogy én a jegy 50%-át kellett volna kifizessem, de így én kifizettem a saját jegyem 75%-at, ő pedig 100% helyett csak 75-öt fizetett). Pattogatott kukoricát magamnak én vettem.
Miután lejárt a film, mivel késő volt, buszok nem jártak, hívott taxit. Én 10 kilométerre lakom a mozitól, ő 5re. A taxiban a sofőr mellé ült, és mondta, hogy az első megálló az ő otthona, a második az enyém. Elvitte őt haza a taxis, kiszállt a taxiból, kifizette az addigi utat, majd mondta, hogy vigyen haza engem (az én utamat nem fizette ki).
nem gáláns, az biztos...
beszéld meg vele!
Menekülj!
Ez egy lehúzos köcsög. Később is ilyen lesz!
Ja, bocs. Átsiklottam afelett, hogy a taxi addigi részét kifizette.
Így azért kicsit más. A jegyeknél lehet, nem figyelt. Miért nem szóltál?
Minden esetre nem túl gáláns, de azért egy esélyt adhatsz. Aztán majd kiderül.
Háttőőő... ez tényleg gáz. De első randin mindenki izgul, meg hasonlók... talán nem ebből a pár momentumból kell dönteni.
Még egy esélyt adj neki, ha amúgy minden más jó volt. Ha nem sikerül javítania, akkor kuka.
Én amúgy abszolút külön kasszás beállítottságú vagyok egy kapcsolatban, de első randin teljesen alap, hogy a férfi fizet, visszautasítja a nő erre vonatkozó kérését. Nem értem őt...
29f
Hujjujj
Szamolgatjàtok a pengőt rendesen.
Ki mit fizetett , kinek mikor , mennyit.
Nem lehetett túl jó a randi, ha csak minden mást mozgatott meg benned
"csajnak odaadtam a teljes összeget"
itt most elszóltad magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!