Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen párkapcsolatban élni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen párkapcsolatban élni, randizni katonaként?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Több mint 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és hát mivel a katonai pályát választom ezért nem igen tetszik ez neki. Többször is kifejezte nemtetszését a témával kapcsolatban, és az a gond hogy megtudom érteni.

Háborús készültség, mellettünk megy a vérontás, én meg pont most akarok katona lenni. Igazából már amikor összejöttem vele, tisztáztam vele a dolgokat. Nem gondolta komolyan azt hogy belőlem ez lesz, de aug 22.-én már megyek is. Tanulást követően bevonulok, és 5+1 hét kiképzés lesz.

Ezen felül továbbképzés, fizikális "megmérettetés", kevesebb szabadidő.

Ha bármi is történne, milyen egy kapcsolata a katonáknak? Mennyire nehéz randizni így? Sportos, izmos, jókedvű ember vagyok. Ha nem lennék az, nem mentem volna át a pszichikain sem. Motorozok, vannak hobbijaim. Nem tinderes nyomorult szeretnék lenni, aki majd 25-30 évesen is vár majd arra hogy kapjon egy kis nunit.

Gondolkodtam a rendőrin is, de nem tetszik. Poton pénzért nem fogok hullákat nézegetni. (sok ágazata van, de akkor is szar a fizu)

(Izmos gyerek vagyok, és a barátnőm is patika. Szimplán arra lennék kíváncsi hogy milyen esélyekkel rendelkezek majd katonaként. Valakinél ez turn off?)

2022. máj. 25. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
katonaként is borzalmas a fizetés, valószínűleg lelép majd egy pénzes kannal
2022. máj. 25. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Gondold át, hogy biztos megéri-e a boldogságod feláldozni a hivatásodért.

Általában akkor döbbennek rá az emberek hogy nem, amikor már késő.

Neked is csak egy életed van...

2022. máj. 25. 22:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Gyermekkorom óta ezt szeretném csinálni, szóval nem igen tudnám magam más ágazatban elképzelni. Tanár nem lennék, gyárban nem akarok rohadni. Vállalkozásban benne vagyok, mert családon belül van. De ez sem tetszik igazán. Mindig álmom volt, hogy egy "rettenthetetlen" katona legyek. Idegenlégió is célom még a mai napig. (ez is gyermekkori álmom) Lehet hogy nem teremtett isten nekem kapcsolati érzéket. Tudok szeretni, de ezt is nehezen mutatom ki egy olyan személy felé akivel már 5 éve együtt vagyok. Szóval, nem tudom mi lesz...
2022. máj. 26. 00:53
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
tele van az ország gazdag faszikkal, majd ők elviszik a csajodat, nyugi
2022. máj. 26. 00:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ne aldozd fel az alomhivatásodat egy lanyert. Ha szeret, meg fogja erteni, hogy te ezt szeretnéd. Aztán meglatod, tényleg annyira tetszik e mint gondolod.

Én személy szerint úgy gondolom, a katonai egyenruha ad egy pluszt a pasiknak, nekem ez a gyengém, a csajozassal biztos nem lenne gondod, viszont komoly hosszú távú kapcsolatot nem tudom, mennyire nehéz összehozni, ehhez olyan lány Kell, aki ehhez az egészhez úgy tud hozzá állni.

2022. máj. 26. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban ennyire elhivatott vagy (ez úgy sem most fog kiderülni, hanem később), akkor hagyd menni a lányt és add meg neki a lehetőséget, hogy családja lehessen egy másik férfival.
2022. máj. 26. 08:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam a katona off-os. Totál kockák lesznek a hadseregben. Ráadásul a legtöbb homár is.
2022. máj. 26. 23:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Volt katona exem, nagyon kijött rajta ez a visszafogott, de alpári stílus, ami menő volt az egyetemen. (Utolsó éves volt)

És most is katona párom van. Hát… a haverokkal nagyon durva stílust tolnak, de velem teljesen normális. Mondjuk ő rég befejezte a sulit, jó pár éve a hivatásos állomány tagja.

2022. máj. 27. 10:20
 9/9 anonim ***** válasza:
legtöbb homokos is és nagyon buta. kinek kell ez...
2022. máj. 27. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!